Lifestyle

blagdani u doba pandemije

Što nas očekuje na TV programima za Badnjak i Božić u novim okolnostima

Što nas očekuje na TV programima za Badnjak i Božić u novim okolnostima
RTL.hr

Kako bismo ostali odgovorni i poštivali epidemiološke mjere, Badnjak i Božić većina će provesti u svojim domovima uz prisustvo samo najuže obitelji. Stoga smo pregledali i donosimo popis što sve nas očekuje na TV programima

Zasigurno su nove okolnosti u kojima se našao cijeli svijet utjecale i na raspoloženje svih vjerika u predblagdansko i blagdansko vrijeme. Večeras neće biti velikih okupljanja oko Božićne jelke, a Božić bismo trebali provesti u svojim domovima i bez previše posjeta i okupljanja, a što ograničavaju i uvedene epidemiološke mjere. 

Stoga smo prelistali TV programe kako bismo provjerili što nas to očekuje za Badnju večer i Božić te čime ćemo upotpuniti obiteljsku i blagdansku atmosferu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Badnja večer na HRT-u 1 započinje prijenosom Mise polnoćke u 21 h, dok HRT 2 prikazuje film Deset zapovijedi. Nova TV blagdanski program osmislila je prikazivanjem filmova od 21:25 h i to sljedećim redoslijedom: Suludo bogati Azijci, Božji sin, Callie i Božićni anđeo te Tulum prije Božića. RTL-ov program započinje filmom Sam u kući u 20 h, a zatim slijedi TV premijera Božić kod zločestih mama i potom film Kako je spašen gospodin Banks. 

Na sam Božić na HRT-u 1 u 10 h možete pogledati prijenos Božićne mise iz Zagreba, a u 11:55 h prijenos iz Rima Urbi et orbi. Na HRT-u su se odlučili za starije filmove pa tako nas na njihovom prvom programu očekuje film Čarobnjak iz Oza iz 1939. te Divan život iz 1946. godine. Na drugom programu bit će film Koko i duhovi, ali i snimka koncerta Nine Badrić. 

Nova TV za Božić prije ručka prikazuje film Božićna prosidba, a nakon toga film Zgodna žena. Za večernji program pripremili su filmove Prevarntice i Tatica se vratio za Božić. 

Na RTL-u u prijepodnevnim satima slijedi Garfield specijal, a zatim filmovi Čuvari šume: Tajanstveni svijet i Nacionalno blago. I za Božić možete još jednom pogledati Sam u kući. U večernjem programu je Snježno kraljevstvo, a zatim TV premijera Blagi Fantastični Gorostas. 


Izdvojeno

Reci što misliš!