Lifestyle

festival urbane kulture

Ovogodišnji ReArt festival povest će nas na 'Put u Lilliput'!

Ovogodišnji ReArt festival povest će nas na 'Put u Lilliput'!

Iduće veliko ljetno izdanje ReArt festivala održat će se u Osijeku od 19. do 21. lipnja 2020., a ovogodišnjom tematikom povest će nas na 'Put u Lilliput'

Organizacija i pripreme za ovogodišnje veliko ljetno izdanje ReArt festivala naveliko su počele, a uzbuđenje je već sada veliko!

Ideja ReArt platforme, koja djeluje tijekom cijele godine, nastala je kroz entuzijazam i volonterski rad grupe ljudi kroz želju za stvaranjem i promicanjem urbane kulture te obogaćivanjem lokalne ponude kulturnih sadržaja. Već sedmu godinu za redom, ReArt festival stvara i održava platformu za umjetnost, stvaralaštvo i kreativnost oživljavajući brojna mjesta diljem grada Osijeka, kroz višednevni, tematski osmišljen, bogat program namijenjen za sve uzraste.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovogodišnje veliko ljetno izdanje festivala povest će nas na 'Put u Lilliput', a održat će se od 19. do 21. lipnja te će kroz tri festivalska dana, osim tradicionalnog kreativnog sajma, ponuditi brojne druge aktivnosti. Izložbe, performansi, predavanja, radionice samo su dio onoga što se sprema, a zabavni i glazbeni dio programa ove godine obećava divovsku veličinu - upravo onakvu kakvu Gulliver unosi u svijet Lilliputanaca.

Lokacija je zasada još uvijek skrivena u tajnosti, a više detalja o samome programu očekuje nas uskoro!

Udruga REART, uz sponzorstvo Ministarstva kulture, glavni je organizator ovog događaja te ovim putem poziva sve da se pridruže velikom ljetnom izdanju ReArt festivala i uživaju u druženju uz proslavu umjetnosti i kreativnosti!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!