Lifestyle

SEA STAR FESTIVAL

Osječke zvijezde nastupit će uz Amelie Lens

Osječke zvijezde nastupit će uz Amelie Lens

Na Sea Star festivalu u Umagu u svibnju iduće godine uz Amelie Lens nastupit će i osječka zvijezda s međunarodnom karijerom Insolate te trap senzacija iz Osijeka z++

I dalje se priča o epskom partiju za desetine tisuća techno fanova koje su na prošlom Sea Star festivalu dočekali Nina Kraviz i Sven Väth, a već se sprema novi, još veći rave u laguni Stella Maris 22. i 23. svibnja iduće godine! Nakon što je pokorila sve najveće svjetske festivalske pozornice i rasprodala gotovo sve nastupe u 2019. godini, u Umag dolazi i vodeća techno zvijezda novog doba, jedinstvena Belgijanka s vanzemaljskom energijom Amelie Lens! Ova istinska zvijezda u naletu, za koju legende kao što su Carl Cox i Richie Hawtin tvrde da je budućnost techno glazbe, u prethodne dvije godine doživjela je strelovit uspon kakav dosad nije zapažen na globalnoj elektronskoj sceni. Na centralno mjesto u svom programu upisali su ju najveći festivali kao što su EXIT, Coachella, Awakenings, Time Warp i desetine drugih, a u okviru ovogodišnjeg Amsterdam Dance Eventa imala i je vlastiti festival od 24 sata neprekidnog ravea na dvije pozornice!

Ona će na Sea Staru predvoditi strahovitu postavu u kojoj su još i jedan od istinski svjetskih velikana i najveći regionalni DJ svih vremena Umek te trenutno najtraženiji DJ s ovih prostora na svjetskoj sceni, Tijana T! Na samom startu ljetne festivalske sezone, s njima će nastupati i nadolazeći techno superstar Farrago čiji hitovi su udarni na etiketi Lenske, kako je ujedno i nadimak popularne Amelie.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Superjaku regionalnu ekipu čine još osječka zvijezda s međunarodnom karijerom Insolate, naš producent zavidnog kataloga izdanja za vodeće svjetske izdavače Andrea Ljekaj, prekaljeni slovenski techno majstori Damir Hoffman i Gumja te jedni od vodećih aktera domaće deep scene Bronski i Marcel.

Ovaj fantastičan popis pridružuje se ranije objavljenom prvom glazbenom valu izvođača spektakularnog četvrtog Sea Star Festivala kojeg čine svjetski hitmakeri Meduza, globalno najpopularniji bend s ovih prostora Dubioza kolektiv te regionalni asevi Vojko V, KUKU$ i trap senzacija iz Osijeka z++

Čak 15 objavljenih izvođača dočekat će početak prodaje ulaznica koje po poklon cijeni od 199 kn stižu u četvrtak 12.12. točno u 12:00, u akciji koja traje najduže 24h ili kraće ako se poput prošle godine ranije rasproda njihov prvi ograničeni kontingent. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima te online u sustavima Ticketshop i Entrio.


Izdvojeno

Reci što misliš!