Kultura / Kazaliste

Od 1. rujna

Započinju upisi u studije Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku

Započinju upisi u studije Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku
PR

Zbog velikog zanimanja polaznika za sve studije, upisi će biti otvoreni do popunjavanja raspoloživih mjesta

U Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku uskoro s radom započinju studiji: Plesna igraonica Početnica, Baletni studio, Dramski studio za osnovnoškolce i Dramski studio za srednjoškolce.

Kako bi svim svojim polaznicima olakšali upis u željeni studio, iz Kazališta obavještavaju kako se na studije moguće upisati isključivo online na njihovoj internetskoj stranici od petka, 1. rujna. Potrebno je ispuniti jednostavan obrazac – web upisnicu, a o upisu dobit ćete povratnu informaciju e-mailom. Zbog velikog zanimanja polaznika za sve studije, upisi će biti otvoreni do popunjavanja raspoloživih mjesta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za upise u Početnicu, Baletni studio, Dramski studio za osnovne i srednje potrebno je ispuniti upisnicu na poveznici. Nakon ispunjavanja upisnice za nove polaznike bit će održano upoznavanje s voditeljima i programima:

  • Plesna igraonica Početnica (voditeljica Aleksandra Colnarić, asistentica Dora Luketić) u ponedjeljak, 4. rujna u 17 sati,
  • Dramski studio za srednjoškolce (voditeljica Areta Ćurković) u utorak, 5. rujna u 19,30 sati,
  • Baletni studio (voditeljica Maja Huber, asistentica Ana Marija Lendić) u četvrtak, 7. rujna u 18 sati,
  • Dramski studio za osnovnoškolce (voditeljica Lidija Helajz, asistent Gordan Marijanović) u subotu, 9. rujna u 10 sati.

Za sve ''stare'' polaznike probe se nastavljaju u terminima i grupama, kao i prošle sezone. Cijena za sve studije iznosi 30 eura mjesečno!


Izdvojeno

Reci što misliš!