Kultura / Izložbe

Zadnji vikend u siječnju

Pozivaju se svi zainteresirani umjetnici na natječaj za izlaganje na Noćnoj izložbi vol. 4

Pozivaju se svi zainteresirani umjetnici na natječaj za izlaganje na Noćnoj izložbi vol. 4
Facebook/Udruga REART

Konceptom noćne izložbe svrha je prikazati djelovanje umjetnika i njihova rada u različitim umjetničkim smjerovima i tehnikama, od slikarstva, preko grafike i crteža, do kiparstva te ostalih kreativnih izričaja

Pozivaju se umjetnici da se prijave na jednodnevni umjetnički projekt pod nazivom Noćna izložba vol. 4 koja će se održati povodom obilježavanja 18. Noći Muzeja, u organizaciji umjetničke Udruge REART uz suradnju s Udrugom Slama.

Konceptom noćne izložbe svrha je prikazati djelovanje umjetnika i njihova rada u različitim umjetničkim smjerovima i tehnikama, od slikarstva, preko grafike i crteža, do kiparstva te ostalih kreativnih izričaja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svaki umjetnik može prijaviti najviše tri rada u bilo kojem mediju (kiparstvo, slikarstvo, grafika, crtež…). Kroz različite umjetničke smjerove iz Udruge žele prikazati raznolikost umjetničkih tehnika, šarenilo mogućnosti i neiscrpan izvor ideja.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi umjetnici unutar Osječko-baranjske županije. Rok je za prijavu radova 22. siječnja na e-mail adresu [email protected], nakon čega će se 23. siječnja umjetnike obavijestiti o ishodu selekcijskog postupka.

Umjetnici koji su prošli na natječaju svoje radove donose u prostor Udruge Slama, na adresi Kamila Firingera 3, Tvrđa, Osijek.

Svi radovi moraju biti opremljeni za izlaganje (na slikama kvačice, a grafike i crteži uokvireni, osim ako suprotno odgovara izlagačkom konceptu). Izložba je prodajnog karaktera i održat će se 27. siječnja u prostorima Udruge Slama.


Izdvojeno

Reci što misliš!