Kultura / Izložbe

pop-up muzej

"Neki stari klinci": Rektorat pretvoren u zgradu punu igračaka i dragocjenih uspomena

Davor Javorović/PIXSELL

Studenti Akademije za umjetnost i kulturu priredili interaktivnu izložbu dječjih igračaka koje su obilježile odrastanje generacije 90-tih

Jučer je u prostorima Rektorata na Trgu Svetog Trojstva u Osijeku otvorena jednodnevna interaktivna izložba pod nazivom "Neki stari klinci".

Izložbom su predstavljene neke od najpoznatijih i nezaboravnih igara i igračaka koje su obilježile djetinjstvo milenijalaca te je program prilagođen svim dobnim skupinama, a koncepcijski obuhvaća kombinaciju edukativne i zabavne funkcije.

Interaktivna izložba "Neki stari klinci" Fotogalerija

Izložba je u potpunosti osmišljena od strane kreativnih studenata druge godine diplomskog studija smjerova Medija i odnosa s javnošću, Menadžmenata u kulturi i kreativnim industrijama te Modula dizajna digitalnih interakcija koji u sklopu kolegija Transdisciplinarni projekti i studijskog usavršavanja, pod vodstvom mentora dr. sc. Igora Mavrina i mentorice Maje Haršanji, preuzimaju odgovornost o svim organizacijskim i logističkim strukturama kao i o provođenju svih komunikacijskih aktivnosti, što znači da su studenti dobili priliku samostalno organizirati čitav događaj.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!