Kultura

grad na dravi

Turistička zajednica grada Osijeka raspisala natječaj "Osječko ljeto dvadeseto"

Turistička zajednica grada Osijeka raspisala natječaj

Grad po mjeri čovjeka, društvo po mjeri duše. To je upravo Osijek. Bilo da je Vaš grad, ili ste tu u prolazu, u gOStima, sigurno će vam pristajati - ispričajte svoju priču!

Kako smo u vremenu kada su nam putovanja i sloboda na koju smo navikli uvelike ograničeni, okrenuli smo se uživanjima sa svojom obitelji, šetnji parkovima, vožnji biciklom s prijateljima, spremanju slastica i malim vrtnim druženjima….

Percepcija luksuza se promijenila. Kao i ekskluzivnosti. Ne biramo više prenapučena mjesta, kao ni prevelika društva. Grad po mjeri čovjeka, društvo po mjeri duše. To je upravo Osijek. Bilo da je Vaš grad, ili ste tu u prolazu, u gOStima, sigurno će vam pristajati. Lijep je u sva 4 godišnja doba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lijep je i ljeti. Jeste li doživjeli ljeto u Osijeku ove godine?

Nakon uspješne manifestacije u srpnju Turistička zajednica grada Osijeka i ovaj mjesec želi uključiti građane i sve drage goste u obilježavanje Osječke ljetne noći kroz online kampanju pod nazivom Osječko ljeto ˊdvadeseto.

Ispričajte nam svoju priču na temu osječko ljeto 'dvadeseto.

Kako ste ga proveli? Jeste li otkrili neko novo, skriveno mjesto? Je li Drava ove godine bila hladnija nego prošle? Ispričajte nam što je za Vas “ljeto u Osijeku“. Pokažite nam Vaše doživljaje ovogodišnjeg ljeta i recite nam kako bi pozvali svoje prijatelje, poznanike, turiste da provedu ljeto u Osijeku?

Sve informacije i detalje nagradnog natječaja potražite na webu i društvenim mrežama Turističke zajednice grada Osijeka. Natječaj se otvara 28. kolovoza, a završava 22. rujna 2020., zadnjeg dana ljeta.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!