Događanja / Ostala

6. listopada

U OŠ Jagode Truhelke organizira se završno predstavljanje projekta ''Krea(k)tivnost suvremenog učenja''

U OŠ Jagode Truhelke organizira se završno predstavljanje projekta ''Krea(k)tivnost suvremenog učenja''

Na predstavljanju projekta sudionici će prikazati primjenu stečenih kompetencija iz područja nastave na otvorenom, razvoja fine motorike, kreativnosti, mentalnog zdravlja, dubinskog čitanja, digitalnih kompetencija i ekologije

U petak, 6. listopada u Osnovnoj školi Jagode Truhelke iz Osijeka, od 9,45 do 12,15 sati, bit će organizirano završno predstavljanje Erasmus+ KA1 projekta Krea(k)tivnost suvremenog učenja koji se odnosi na stručno usavršavanje u inozemstvu. Projekt je trajao dvije godine u okviru kojega je provedeno 22 mobilnosti učitelja i 17 mobilnosti učenika. Mobilnosti koje su se provele bile su stručni seminari, praćenje nastave (Job Shadowing), pripremni posjeti, mobilnosti s učenicima i eTwinning projekti.

Na predstavljanju projekta sudionici će prikazati primjenu stečenih kompetencija iz područja nastave na otvorenom, razvoja fine motorike, kreativnosti, mentalnog zdravlja, dubinskog čitanja, digitalnih kompetencija i ekologije. Cilj projekta bio je osuvremeniti nastavu i učiniti je aktivnijom i kreativnijom, uz primjenu suvremenih tehnologija, a koje će biti atraktivnije novim mladim generacijama. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstavljanje projekta namijenjeno je učiteljima, stručnim suradnicima, odgajateljima i svima onima koji provode odgojno-obrazovni proces s djecom i mladima.

Izlaganja i radionice održat će se u prostoru škole, a oni koji ne mogu biti fizički prisutni, moći će pratiti predavanja online.

Sve mobilnosti i aktivnosti projekta financirane su sredstvima Europske unije Erasmus+.


Izdvojeno

Reci što misliš!