Događanja / Ostala

3. lipnja

Sandra Bagarić zatvara ovosezonski Koncertni ciklus grada!

Sandra Bagarić zatvara ovosezonski Koncertni ciklus grada!
KC Osijek

U gotovo tri desetljeća umjetničkog djelovanja, u svom matičnom, zagrebačkom Gradskom kazalištu Komedija ostvarila je uloge u najpoznatijim operetama i mjuziklima

Koncertom pod nazivom „Ja ljubim“ Sandre Bagarić u klavirskoj pratnji Darka Domitrovića u subotu, 3. lipnja s početkom u 21 sat na platou ispred Kulturnog centra Osijek bit će zatvoren ovosezonski Koncertni ciklus grada.

Veliko finale Koncertnog ciklusa grada Osječanima u subotu, 3. lipnja u goste dovodi istinsku pjevačku divu, umjetnicu zarazne i pršteće energije, sopranisticu Sandru Bagarić koja će u klavirskoj pratnji Darka Domitrovića izvesti atraktivan koncertni repertoar sastavljen od omiljenih arija iz najpoznatijih opereta i mjuzikala: Grofice Marice, Male Floramye, Jalte, Jalte, Byrona, Šišmiša… ali i svima nam znanih pjesama Ja ljubim, Time to say goodbye, Carusa… po kojima se najljepši glasovi poznaju, ali i najtvrđa srca zatitraju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sandra Bagarić hrvatska je pjevačka diva. U gotovo tri desetljeća umjetničkog djelovanja, u svom matičnom, zagrebačkom Gradskom kazalištu Komedija ostvarila je uloge u najpoznatijim operetama i mjuziklima: Grofici Marici i Kneginji čardaša E. Kálmána, Straussovom Šišmišu, Lehárovoj Zemlji smiješka, Tijardovićevoj Maloj Floramye, Offenbachovoj Lijepoj Heleni, Kabiljovoj Jalti, Jalti te brojnim drugima.

Koncertno je nastupala sa Zagrebačkom filharmonijom, Simfonijskim orkestrom HRT-a, Zagrebačkim solistima, Dubrovačkim simfonijskim orkestrom te na koncertnim pozornicama u Sloveniji, Italiji, Njemačkoj, Švedskoj, Danskoj i SAD-u. U izdanju Aquariusrecordsa izdala je i dva nosača zvuka: BelCante i Adagio.

U pratnji svog supruga, uvaženog hrvatskog pijanista, skladatelja i gl. pedagoga Darka Domitrovića, u Osijeku će se predstaviti u svjetlosno-glazbenoj čaroliji već karakterističnoj za lipanjski kraj sezone Koncertnog ciklusa grada 3. lipnja s početkom u 21 sat.

Ulaz je slobodan. U slučaju kiše, koncert će se održati u foyeru Kulturnog centra Osijek.


Izdvojeno

Reci što misliš!