Događanja / Ostala

22. i 23. ožujka

Održava se sastanak „Medijska i filmska pismenost u obrazovnoj i društvenoj praksi” u Dokkici

Održava se sastanak „Medijska i filmska pismenost u obrazovnoj i društvenoj praksi” u Dokkici
Marko Lukunic/PIXSELL

Projekt se provodi pod vodstvom Gonga i u partnerstvu s Društvom za komunikacijsku i medijsku kulturu, Telecentrom, Kurzivom, Centrom za kulturu Zlatna vrata, Info zonom, Pragmom, Institutom za razvoj i međunarodne odnose i Fakultetom elektrotehnike i računarstva

Dječji kreativni centar DOKKICA u suradnji s Udrugom Bacači sjenki organizira dvodnevni sastanak razmjene „Medijska i filmska pismenost u obrazovnoj i društvenoj praksi”, koji će se održati 22. i 23. ožujka u velikoj svečanoj dvorani Filozofskog fakulteta u Osijeku (Ul. L. Jagera 9).

Dvodnevni sastanak razmjene „Medijska i filmska pismenost u obrazovnoj i društvenoj praksi” održat će se u okviru aktivnosti tematske mreže „Medijsko obrazovanje je važno.MOV”, a obuhvatit će predstavljanje različitih aktivnosti kojima se promovira i potiče razvoj medijske i filmske pismenosti u obrazovnoj i društvenoj praksi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za sudjelovanje na događaju možete se prijaviti ispunjavanjem obrasca na poveznici, a dodatne informacije možete dobiti slanjem upita na e-mail adresu [email protected] ili telefonski na 031/782-454.

Dvodnevni sastanak razmjene „Medijska i filmska pismenost u obrazovnoj i društvenoj praksi” održava se u sklopu projekta „Medijsko obrazovanje je važno.MOV”, sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, na kojemu su organizatori sastanka razmjene Udruga Bacači sjenki i Dječji kreativni centar DOKKICA projektni partneri.

Projekt se provodi pod vodstvom Gonga i u partnerstvu s Društvom za komunikacijsku i medijsku kulturu, Telecentrom, Kurzivom, Centrom za kulturu Zlatna vrata, Info zonom, Pragmom, Institutom za razvoj i međunarodne odnose i Fakultetom elektrotehnike i računarstva.

Ukupna je vrijednost projekta 2.975.852,47 HRK, a iznos EU potpore iz Europskog socijalnog fonda iznosi 2.529.474,60 HRK.

Program je sastanka u nastavku.


Izdvojeno

Reci što misliš!