Događanja / Ostala

Početkom ožujka

Održava se drugi ciklus radionica u sklopu projekta "Škola psihologije za roditelje"

Održava se drugi ciklus radionica u sklopu projekta
Dejan Rakita/PIXSELL

Radionice su namijenjene udomljenoj djeci te djeci s problemima u ponašanju koja su školskog uzrasta i njihovim roditeljima ili udomiteljima

"Sunce" Društvo za psihološku pomoć u sklopu treće godine projekta "Škola psihologije za roditelje" provodi drugi ciklus radionica.

Radionice su namijenjene udomljenoj djeci te djeci s problemima u ponašanju koja su školskog uzrasta i njihovim roditeljima ili udomiteljima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ciklus radionica sastoji se od ukupno šest radionica u trajanju od 45 minuta. Teme radionica za djecu su sljedeće: "Po čemu sam ja ja?", "Vršnjački utjecaj", "Moja obitelj i samopoštovanje", "Tolerancija i nenasilno ponašanje", "Spolnost" i "Podrška". Teme radionica za roditelje su sljedeće: "Stilovi roditeljstva", "Sukobi i rješavanje sukoba", "Kako razvijati samopouzdanje djeteta", "Adolescencija - izazovi odrastanja", "Komunikacija između roditelja i djeteta" i "Emocija i suočavanje sa stresom".

Planirani početak drugog ciklusa radionica je početkom ožujka u prostorima "Sunca" Društva za psihološku pomoć (Ulica Adolfa Waldingera 11, Osijek).

Zainteresirani svoje sudjelovanje trebaju najaviti na email [email protected].

Svi zainteresirani pravovremeno će biti obaviješteni o mjestu i vremenu provedbe radionica.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!