Događanja / Ostala

od 5. listopada

Upisi u Školu crtanja i slikanja Artibus: Jesen-Zima

Upisi u Školu crtanja i slikanja Artibus: Jesen-Zima
PR

Cilj je programa pružiti svim kreativcima u Osijeku i okolnim mjestima jednake mogućnosti za sudjelovanje i razvijanje kreativnog potencijala

Nakon uspješne ljetne sezone i kratke pauze, Artibus škola crtanja i slikanja vraća se u vaše kvartove, te otvara vrata svim malim i velikim kreativcima.

Sve je veći interes i potreba za likovnim izražavanjem kod djece, ali i odraslih, stoga otvaramo nove likovne radionice na kojima ćeš naučiti puno toga o umjetnosti i kako pouspješiti svoje crteže i slike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poticanjem kreativnog stvaralaštva djeca i odrasli razvijaju nove vještine i finu motoriku ruku, te  pozitivnu sliku o sebi i okolini, što nam je u ovim stresnim vremenima potrebno.

Program Jesen-Zima osmišljen je u trajanju od Listopada 2022. do Veljače 2023. te će ga voditi Mag.educ.art. Ivona Ćavar.

Tijekom radionica polaznici će imati priliku naučiti više o likovnim elementima i tehnikama, razvijati maštovitost i kreativnost, stjecati finu motoriku ruku te uživati u dobrom društvu i zabavi. Ovaj puta škola nije samo za djecu već imamo i skupinu za odrasle.

Gdje će se sve održavati:

 Umjetnica je svjesna da ima mnogo zainteresiranih za program no isto tako zna da roditeljima nije lako voziti djecu na aktivnosti uz sve vlastite obveze, stoga će Artibus doći k vama. Školu je moguće pohađati u prostorima mjesnih odbora Jug II, Višnjevac, Tenja i Podravlje.

Cilj je programa pružiti svim kreativcima u Osijeku i okolnim mjestima jednake mogućnosti za sudjelovanje i razvijanje kreativnog potencijala. Prijave su trenutno u tijeku, a broj mjesta je ograničen, stoga Vas pozivamo da se prijavite što prije i zauzmete svoje mjesto. Prijaviti se možete na: [email protected] ili 092/277-5348

Raspored i mjesto održavanja

 grupe za djecu:

a) Višnjevac- (od 3.10.2022.) Ponedjeljkom od 19:20 -20:20 h, mjesni odbor Višnjevac,Ul.J.J.Strossmayera 2

b) Jug II - (od 5.10.2022.) Srijedom od 17-18h, mjesni odbor Jug II-Srijemska ulica 124A

c) Tenja-(od 5.10.2022.) Srijedom od 19-20h, Hrvatski dom Tenja -Ul.Sv.Ane 1E

d) Podravlje-( od 6.10.2022.) Četvrtkom od 17-18h, mjesni odbor Lijeva obala, Ul. Princa Eugena Savojskog 38

za odrasle:

G) Jug II- (od 2.10.2022.) Nedjeljom od 16:30-18:30h, mjesni odbor Jug II-Srijemska ulica 124A


Izdvojeno

Reci što misliš!