Događanja / Istaknuta

13. prosinca

Dalmatino stiže u osječki Gradski vrt!

Dalmatino stiže u osječki Gradski vrt!
Ivica Benić/SiB.hr

Sigurni smo u to kako će osječka publika, taman u predbožićno vrijeme, jednoglasno pjevati njihove hitove

U osječku dvoranu Gradski vrt 13. prosinca dolazi popularni hrvatski pop sastav Dalmatino.

Grupa u sastavu pjevača i gitariste Ive Jagnjića te bubnjara Zdravka Sunare iz dana u dan ne staje u rušenju rekorda, što po broju prodanih ulaznica na rasprodanim koncertima diljem Hrvatske, pa sve do miljunskih pregleda njihovih pjesama koje nikako da siđu s vrha mnogobrojnih top ljestvica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svojim su djelovanjem tako potvrdili status jednoga od najboljih hrvatskih bendova u povijesti. Uz ''malu pomoć svojih prijatelja'', bend traje već više od dvadeset godina, producirajući komercijalno uspješne hitove još od svojega albuma prvijenca ''Cukar i sol'' iz 2001. godine rasprodanog u više od 20 tisuća primjeraka.

Dalmatino je, odricanjem od trendovske suvremenosti, stvorio hitoidnu pjesmaricu koja je u osnovi izvan vremena. Sigurni smo u to kako će osječka publika, taman u predbožićno vrijeme, jednoglasno pjevati njihove hitove kao što su ''Refužo'', ''Dajem ti rič'', ''Bura okriće'', ''Dvi sestre blizanke'', ''Ditelina s četiri lista'', ''Cvit od kamena'' i ostali.

Koncert u gradu na Dravi bit će samo još jedna potvrda njihove bogate i uspješne karijere te nastavak jedne od najuspješnijih koncertnih turneja nekog od domaćih izvođača novijeg doba.

Dalmatino u Osijeku Fotogalerija

Navedeni glazbeni spektakl organizira zagrebačka agencija Lion Events, a ulaznice za njega potražite u sustavu Eventim.


Izdvojeno

Reci što misliš!