Događanja / Istaknuta

8. travnja

U Osijek dolazi legendarni stand-up komičar Ivan Šarić

U Osijek dolazi legendarni stand-up komičar Ivan Šarić
Sanjin Strukić/PIXSELL

Ivan izvodi samostalne autorske predstave u trajanju od sat i pol do dva sata te ne koristi nikakve vanjske scenske ili audio efekte – na sceni su samo on i mikrofon

Legendarni komičar Ivan Šarić dolazi 8. travnja u 19 sati održati nastup ''BEST OF 1984-2023'' u osječko kino Urania. Cijena je ulaznice 15, a na dan predstave 17 eura.

Karte se mogu kupiti od ponedjeljka do srijede od 12 do 21 sat, četvrtkom i petkom od 16,30 do 21 sat, a vikendom od 10,30 do 12 i od 16,30 do 21 sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za ostale informacije možete kontaktirati Upravu na broj telefona 031 205 501 (od ponedjeljka do petka od devet do 17 sati) te Blagajnu kina na broj telefona 031 205 507 (svakim danom od 16,30 do 21 sat). Također, možete se javiti i inbox porukom na Facebooku ili Instagramu kina Urania.

Ivan Šarić stand up komedijom bavi se od 2006. godine, otkada je skupio veliku kilometražu putujući po nastupima po Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, ali i u Engleskoj. Pripadnik je novoga vala stand up komičara, a oduševljava jednom verzijom britkog britanskog humora Eddie Izzarda i Monty Python-a uklopljenog u svakodnevne događaje ljudi koji žive u Hrvatskoj, posebno u Dalmaciji i oko nje.

Njegov je stil mješavina opservacijskog i apstraktnog humora primjenjiva na širokoj paleti tema, od muško-ženskih odnosa, života na Balkanu, života u Dalmaciji, političkih i regionalnih tema, pa sve do sarkastičnog pogleda na samoga sebe. Njegov preobražaj iz mladog klinca zaljubljenog u svijet informatike u isto tako mladog čovjeka koji će svojim predstavama zabavljati pučanstvo na ovim prostorima i šire, počinje 2004. godine kada je dobio od prijatelja izgrebani DVD sa stand up nastupom Robina Williamsa.

Danas bi vrijedilo pitati njegovog prijatelja kako je nanjušio talent kod tada 24-godišnjeg Šarića. Nakon toga Ivan počinje pisati tekstove za svoje nastupe čija količina danas prelazi brojku od preko 1500 nastupa.

Ivan izvodi samostalne autorske predstave u trajanju od sat i pol do dva sata te ne koristi nikakve vanjske scenske ili audio efekte – na sceni su samo on i mikrofon.

Tako je 2016. godine proslavio svojih deset godina karijere, rasprodajući veliku dvoranu Lisinski. I to dva puta. Tada ga je u ta dva dana pogledalo 3500 ljudi.

Kao televizijskog voditelja, publika ga je imala prilike upoznati prije kada je počeo na MTV Adriji. Prelazi, zatim, na RTL televiziju, nakon čega je česti gost raznih uspješnih projekata na hrvatskim televizijama, a jedan od njih je i ''Tvoje lice zvuči poznato'' na Novoj TV i ''Ples sa zvijezdama''.


Izdvojeno

Reci što misliš!