Događanja / Istaknuta

10. veljače

U Kući Biljkinog oca u Lugu održat će se radionica izrade prirodne kozmetike

U Kući Biljkinog oca u Lugu održat će se radionica izrade prirodne kozmetike
PR

Na radionici ćete naučiti kako izraditi tonik za lice, balzam za usne i šumeće kugle za kupke

Predvalentinovska subota, točnije 10. veljače u 10 sati donosi radionicu izrade prirodne kozmetike koju će održati osječka poduzetnica Dajana Grgić koja stoji iza brenda La La Vanda. Dajana je nakon završenih edukacija iz fitoaromaterapije posve preokrenula život i posvetila se izradi unisex kozmetičkih proizvoda te izradi biljnih pripravaka. 

Sada svoje znanje želi podijeliti i s vama. Na radionici ćete naučiti kako izraditi tonik za lice, balzam za usne i šumeće kugle za kupke. Radionica uključuje svu potrebnu sirovinu za izradu proizvoda, a uz recepturu i sve što ste izradili, kući ćete ponijeti i La La Vandin paketić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radionica će se održati u Kući Biljkinog oca u baranjskom mjestu Lug, udaljenom samo 15 minuta od Osijeka. Novootvorena prostorija namijenjena je za druženja, proslave, ali i radionice, a tamo ćete, uz pucketanje vatre u peći, imati na raspolaganju i tople napitke te grickalice. Moći ćete obići i samu kuću i uvjeriti se zašto je zaslužila titulu najbolje tradicijske kuće u Hrvatskoj te srebrni suncokret ruralnog turizma te zašto ju posjećuju turisti iz cijele Hrvatske, ali i ostatka svijeta.

Učinite nešto za sebe i u svoju skin care rutinu uvrstite i nešto što ste sami proizveli i zasjajte sebi ili boljoj polovici na Valentinovo.

Prijaviti se možete na poveznici.

Za sva dodatna pitanja vezano za radionicu javite se na: [email protected] ili [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!