Događanja / Istaknuta

12. veljače

U kinu Urania igra se nova urnebesna komedija ''Tražim muža''

U kinu Urania igra se nova urnebesna komedija ''Tražim muža''

Kroz ovu urnebesnu komediju dobit ćemo odgovor na razna pitanja, prepoznati sebe u nekim situacijama, nasmijati se samima sebi te shvatiti da jedni bez drugih ne možemo

Urnebesna komedija ''Tražim muža'' igrat će se 12. veljače u 19 sati u kinu Urania. U njoj glumi te ju je režirala Jelica Brestovac, a traje 80 minuta (bez pauze).

Karte po cijeni od 12 eura bit će u prodaji u radno vrijeme blagajne, odnosno od ponedjeljka do srijede od 12 do 21 sat, četvrtkom i petkom od 16,30 do 21 sat, a vikendom od 10,30 do 12 i od 16,30 do 21 sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za ostale informacije možete kontaktirati Upravu na broj telefona 031 205 501 (od ponedjeljka do petka od devet do 17 sati) te Blagajnu kina na broj telefona 031 205 507 (svakim danom od 16,30 do 21 sat). Također, možete se javiti i inbox porukom na Facebooku ili Instagramu kina Urania.

Riječ je o izvanrednoj predstavi u kojoj ista glumica, Jelica Brestovac, glumi sedam žena, odnosno sedam različitih osoba.

Kroz ovu urnebesnu komediju dobit ćemo odgovor na razna pitanja, prepoznati sebe u nekim situacijama, nasmijati se samima sebi te shvatiti da jedni bez drugih ne možemo.

Ova fantastična predstava nastala je po tekstovima Duška Radovića, a do sada je već gostovala u mnogim zemljama: Švicarskoj, Švedskoj, Austriji, Njemačkoj, Italiji, BiH, Hrvatskoj, itd.


Izdvojeno

Reci što misliš!