Događanja / Istaknuta

29. veljače

Po prvi puta u Osijek stiže stand up spektakl "Best of regional stand up"

Po prvi puta u Osijek stiže stand up spektakl

Nasmijte se do suza uz odličnu ekipu koja će međusobno i zajedno s vama stvoriti divnu atmosferu za pamćenje u četvrtak, 29. veljače u 20 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića Osijek

Ovaj show do sada nasmijao je osam gradova, i to na prekrasnim mjestima kao što su KD Vatroslav Lisinski Zagreb, Tvrđave Barone Šibenik, Ljetno kino Jadran Dubrovnik, Istarsko Narodno kazalište Pula, Dvorac Morosini Grimani Svetvinčenat i slično.

''Best of regional stand up'' projekt je u kojemu se izmjenjuju ponajbolji komičari/ke regije. U ovogodišnjoj osječkoj ediciji nasmijavati će vas Igor Drljo (BiH), Martina Ipša (Slovenija), Marina Orsag (Hrvatska) i Aleksandar Perišić (Srbija).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nasmijte se do suza uz odličnu ekipu koja će međusobno i zajedno s vama stvoriti divnu atmosferu za pamćenje u četvrtak, 29. veljače u 20 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića Osijek.

Cijena je ulaznice u pretprodaji 10, a na dan događaja 13 eura.

Igor Drljo najmanji je Hercegovac. Mostarac pun pozitivne energije koji je postao i pravi Hercegovac jer se preselio u Zagreb. Rastao prvih par godina i naglo prestao, ali zato se nije prestao debljati. Klasični za*** prirode. Stand up-om se bavi od 2013. godine. Malo bure pozitivne energije. Ljudi su ljubomorni na njega zbog toga (ne zato što izgleda k'o bure, nego zbog energije). Autor satirične BiH emisije Monty Dayton Show, učesnik prve sezone Direktora Svemira (HR Taskmaster) i još mnogo toga, ali ne možemo se sada sjetiti. Vidljivi sindrom pudlice, laje na sve oko sebe i vidi sve u svojoj veličini. Ako ga vidite ne bojte se, ne grize... Samo se igra. Ukratko, mali čo'ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!

Martina Ipša jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki. Svojim pronicljivim i direktnim nastupom popularna je kod publike različitih profila. U šesnaest godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište te je kreirala emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Nastupala je u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.

Marina Orsag na stand up sceni već je osamnaest godina – s razlogom. Osoba nevjerojatne pozitivne energije i velikoga srca koja će svojom duhovitošću donijeti gromoglasan smijeh na lica publike. Njezini su nastupi iskustvo koje se ne propušta jer, osim što ćete se nasmijati do suza i odlično zabaviti, potaknuti će vas na razmišljanje i ostaviti vam određene utiske koje ćete još dugo nositi sa sobom

Ostvarila je preko 3500 nastupa širom regije i Europe te osvojila razne nagrade, od kojih su joj najdraže Prva nagrada publike na Lent Festivalu 2014., Top 10 komičara svijeta Jokenation natjecanja 2015. i titula europskog heroja humora u Amsterdamu 2018. Svojim radom u produkciji i mentoriranjem stvorila je stand up scenu u Hrvatskoj. Iza sebe ima cijelu plejadu zamijećenih televizijskih nastupa, između kojih su najpoznatiji ''Tvoje lice zvuči poznato'', ''Zvijezde pjevaju'', ''Ma lažeš'', ''RTL Klub smijeha'', ''Comedy Central Stand up'' i brojni drugi.

Aleksandar Perišić crnohumorni je mladić i prvi pobjednik Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stand up scene u Srbiji. U sedam godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regiji te nastupao na svim festivalima stand up komedije u regiji, kao i na festivalima u Mađarskoj i Bugarskoj na engleskom jeziku.

Što se televizije tiče, mogli ste ga vidjeti u emisiji ''Stand up & more'' na kanalu Comedy Central Extra i u Večeri improvizacije na TV Prva, a do nedavno je bio i jedan je od scenarista i sudionika emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Njegov stil, iako je često crni humor u pitanju, specifičan je i prepoznatljiv, a i zaslužan za njegov uspjeh na sceni.


Izdvojeno

Reci što misliš!