Događanja / Istaknuta

3. prosinca

Ekskluzivni, samostalni koncert Shamse iz Brkova u Exitu

Ekskluzivni, samostalni koncert Shamse iz Brkova u Exitu

Ulaznice za ovaj akustični show moguće je nabaviti u Barcelona pubu po pretprodajnoj cijeni od 60kn dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 80kn

Ekskluzivni, samostalni koncert Vedrana Pehara, poznatijeg na ovim prostorima pod umjetničkim imenom Shamso 69, održat će se u podrumu kluba Exit u Tvrđi, u subotu 3. prosinca. Na ovom koncertu nastupit će uz podršku gitariste grupe Brkovi Alena Vlajnića.

Publika će biti u prilici uživati u pjesmama iz repertoara grupe Brkovi čiji je frontmen, u njegovim novim autorskim pjesmama, ali i u nekim obradama drugih izvođača sa ovih prostora i šire.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice za ovaj akustični show moguće je nabaviti u Barcelona pubu po pretprodajnoj cijeni od 60kn dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 80kn. Sa prethodnih nastupa Shamso 69 sa bine je ispraćen dugotrajnim ovacijama.

03.12. će i Osječani biti u prilici uživati u raznovrsnom repertoaru, prošaranom razmišljanjima i dosjetkama ovog kantautora. Svatko tko je ikad prisustvovao njegovim javnim nastupima zna da on nikog ne ostavlja ravnodušnim i zato vas pozivamo da dođete u klub Exit i uživate u programu kojeg će Shamso 69 i Alen spremiti za vas. Vedran Pehar (Shamso 69) rođen je u Mostaru. Nakon toga se često selio, a trenutno živi u Zagrebu. Glazbom se bavi od 14. godine života. Samouk. U početku je svirao gitaru u manje poznatim bendovima. Godine 2007. postaje pjevač i glavni autor grupe Brkovi. Od tada do danas napisao je preko 80 pjesama, 7 albuma za Brkove, a kao autor ili izvođač surađivao je i sa mnogim drugim umjetnicima. Iza sebe ima preko 300 nastupa širom Balkana i Europe. U jeku svjetske pandemije korona virusa odlučuje paralelno s bendom pokrenuti i solo karijeru.

Publika će prije i poslije koncerta imati priliku uživati u hitovima iz pomno odabrane playliste glavne zvijezde večeri, a na stage će se popeti i gost iznenađenja te dodatno zagrijati atmosferu! (Powered by: Orgasmatron Schedule)


Izdvojeno

Reci što misliš!