Događanja / Istaknuta

11. listopada

Jednozubi gusar na nedjeljnoj matineji

Jednozubi gusar na nedjeljnoj matineji

Hit predstavu Jednozubi gusar možete pogledati već ove nedjelje 11. listopada u 10,30 minuta u redovitom terminu nedjeljne matineje

Podsjećamo riječ je o predstavi koja je nastala za vrijeme „lockdowna“, a nakon premijerne izvedbe u svibnju na otvorenom mališani ovu interaktivnu predstavu rado gledaju i u kazalištu.

Jednozubi nam gusar donosi raspjevanu priču za najmlađe koja seže „u ona davna vremena, kada je bila slaba higijena, a gusara tri odlučila su zube, ruke i lice prati. No, kako to nikada činili nisu, jedan od njih gusar strašni imenom Dente Del Rio, uz pomoć guskarice, ovaj, gusarice Ice i gusara Ara krenuo je u svijet skupljati o čistoći tijela savjete. I tako, kada su cijeli svijet uzduž, poprijeko, okolo, naokolo te gore i dolje obišli, putem su neke stvari naučili. I tako dalje  i tako bliže gusarski svijet k vama stiže kako bi vas razveselili i s vama zagonetke riješili, pa ako treba i malo zaglumili i ponešto otpjevali.“ U predstavi igraju  Gusar Dente Del Rio – Gordan Marijanović; Gusarica Ica – Ivana Vukićević i Gusar Ar – Đorđe Dukić koji su ujedno i njezini autori.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti na blagajni kazališta sat uoči izvedbe ili rezervirati na [email protected]

 


Izdvojeno

Reci što misliš!