Vijesti / Regija

SLAVONSKI BROD

14-godišnjak iz Ukrajine teško ozlijeđen na biciklu, 60-godišnjakinja u automobilu mu oduzela prednost

14-godišnjak iz Ukrajine teško ozlijeđen na biciklu, 60-godišnjakinja u automobilu mu oduzela prednost
Ilustracija (Marijan Susenj/PIXSELL)

U ovoj prometnoj nesreći biciklista je teško ozlijeđen, te mu je u bolnici u Slavonskom Brodu pružena liječnička pomoć nakon koje je pušten kući

U Slavonskom Brodu, dana 28. ožujka, oko 16.10 sati, na raskrižju Ulica 108. brigade ZNG, Vinogradske i Dalmatinske dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.

"Policijski službenici su očevidom utvrdili da je vozačica (rođ. 1964.), upravljajući osobnim automobilom skrenula udesno preko biciklističke staze ne propustivši biciklistu (ukrajinski državljanin, rođ. 2009.) s prednošću prolaska, koji je po biciklističkoj stazi već započeo prelaziti kolnik. Pritom je došlo do udara automobila u biciklistu koji je zajedno sa biciklom pao na kolnik", izvješava policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz policije kažu i kako je u ovoj prometnoj nesreći biciklista teško ozlijeđen, te mu je u bolnici u Slavonskom Brodu pružena liječnička pomoć nakon koje je pušten kući.

Policijski službenici protiv vozačice osobnog automobila podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, stoji u izvješću.


Izdvojeno

Reci što misliš!