Vijesti / Regija

cernik

Zbog električne grijalice izbio požar u obiteljskoj kući

Zbog električne grijalice izbio požar u obiteljskoj kući
Borna Jakšić/PIXSELL

Obavljenim očevidom u zajedničkoj suradnji policijskih službenika Policijske postaje Nova Gradiška i inspektora zaštite od požara, utvrđeno je do požara u obiteljskoj kući došlo u prostoru spavaće sobe

Jučer, oko 11.25 sati, u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimljena dojava o požaru na obiteljskoj kući u Cerniku.

Dvije osobe (muškarac  77 godina  žena  76 godina.) koje su se nalazile u kući uz pomoć susjeda su neozlijeđene izašle iz obiteljske kuće, a koje su djelatnici HMP prevezli u bolnicu u Novu Gradišku radi preventivnog pregleda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obavljenim očevidom u zajedničkoj suradnji policijskih službenika Policijske postaje Nova Gradiška i inspektora zaštite od požara, utvrđeno je do požara u obiteljskoj kući,  prostoru spavaće sobe, došlo zbog tehničkog kvara na električnoj grijalici.

Požar se proširio po prostoru spavaće sobe, prostoru kuhinje i dnevnog boravka gdje je došlo do nagaranja namještaja.

Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Cernik. U vezi događaja slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zaključuje izvješće PU brodsko-posavska.


Izdvojeno

Reci što misliš!