Vijesti / Osijek

Aktualno s burze

Traže se radnici u Njemačkoj i Austriji, plaća do 2800 eura

Traže se radnici u Njemačkoj i Austriji, plaća do 2800 eura
Duško Jaramaz/PIXSELL

Ovoga ponedjeljka pregledajte ponudu poslova ne samo u Osječko-baranjskoj županiji, nego i u zemljama poput Njemačke i Austrije

Na početku ovoga tjedna donosimo vam nove aktualne oglase s burze za različite poslove na području Osječko-baranjske županije, ali i šire. Riječ je o zanimanjima koja se mogu odrađivati sezonski, i to ne samo u Lijepoj Našoj, nego i u inozemstvu, a čiji se iznosi plaća penju i na gotovo tri tisuće eura mjesečno.

Među poslodavcima koji trenutno zapošljavaju radnike njemačka je tvrtka Humanus Personalservice. Naime, kompanija do kraja tjedna traži električara u građevinarstvu (m/ž) koji bi radio u Nördlingenu za plaću u neto iznosu od 2800 eura. Uz redovita primanja te plaćeni zasebni smještaj i privatno osiguranje od nezgode, tvrtka djelatnicima omogućuje i mogućnost stalnog zaposlenja. Više detalja o oglasu potražite na poveznici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ista je kompanija također do nedjelje u potrazi za djelatnicima na još dvama mjestima, odnosno kandidati se mogu prijaviti da rade kao monteri prozora i vrata (m/ž) te radnici u proizvodnji (m/ž). Radnicima na navedenim pozicijama plaće se kreću između 2300 i 2750 eura u neto iznosima, dok se isto tako nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Prijaviti se moguće ovdje i ovdje.

danijel grbić šemso
Iz Briješća do Pforzheima Život u Njemačkoj kroz prizmu Osječanina Šemse: ''Ne bih se više nikada vratio u Hrvatsku''

Novi su djelatnici traženi i u Austriji, točnije u tvrtki Euro Career Group d.o.o. koja je do 7. srpnja spremna zaposliti kuhara za pripremu priloga (m/ž). Mjesto je rada Gargellen, Vorarlberg, neto je iznos plaće 2100 eura, dok su poželjne kvalifikacije kod kandidata završeno školovanje za kuhara, prethodno radno iskustvo u struci te dobro poznavanje njemačkog jezika (barem na B1 razini). Osim odrađivanja sezonskog posla u razdoblju od sredine lipnja do sredine rujna, poslodavac osigurava i mogućnost dugoročnog zaposlenja, kao i besplatan smještaj u jednokrevetnoj sobi, besplatne obroke tri puta dnevno te besplatno korištenje hotelskog unutarnjeg bazena i fitnessa.

Ako pak želite ostati raditi u Hrvatskoj, do 1. srpnja imate se priliku prijaviti za posao njegovatelja, odnosno terapeuta (m/ž) na Krku. Iako je u pitanju rad na određeno vrijeme, osigurani su vam smještaj, hrana i početna plaća u neto iznosu od 1700 eura. U konačnici, sve se tražene aktivnosti svode na njegu i vježbu s 11-godišnjom djevojčicom s poteškoćama u razvoju.

Nakon tri mjeseca Osječani ponovo sjeli na terase kafića
ZID PLAĆA ILI PLAČA? Evo koliko u Hrvatskoj zarađuju suci, medicinari, učitelji, blagajnice, konobari...

Slično je zanimanje traženo i u Osijeku, ali u radu sa starijim osobama i osobama s invaliditetom. Riječ je o kompaniji Spiritus OS koja do petka zapošljava čak 30 radnika za potporu i podršku u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom (m/ž). Prethodno radno iskustvo nije važno, a tvrtka zapošljava na puno radno i određeno vrijeme, uz uvjet završene srednje škole ili fakulteta. Više je informacija o načinima prijave dostupno na poveznici.

Do istoga je dana Udruga za dobrobit i zaštitu pasa i mačaka Farmica u Našicama u potrazi za djelatnikom u skloništu za životinje (m/ž). Ni za tamošnje zapošljavanje nije presudno radno iskustvo, već je čak moguće uposliti i umirovljenika na određeno i na 20 sati tjedno. Prijavite se ovdje.

invalidska kolica
Borba za jednakost Prilike i prepreke: Pogled na Osijek kroz prizmu osoba s invaliditetom

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. također do petka traži agenta u rezervacijskom centru Osijek (m/ž). U pitanju je rastuća obiteljska grupacija koja broji više od 30 hotela i rezidencija diljem Europe, a zaposlenicima, između ostaloga, nudi odličnu radnu klimu u mladom dinamičnom timu, mogućnost rada i razvoja u svojim ostalim hotelima te posebne cijene svojih usluga s dodatnim popustima na hranu, piće i wellness usluge. Više detalja o oglasu pročitajte na poveznici.

U konačnici, belišćanska tvrtka Weldex d.o.o. do 9. srpnja zapošljava planera proizvodnje (m/ž) na neodređeno i puno radno vrijeme. Među posebnim pogodnostima koje poslodavac omogućuje kriju se konkurentna plaća i stimulacija na temelju postignutih rezultata, mogućnost napredovanja i razvoja karijere u dinamičnom radnom okruženju te rad u ugodnom timu koji cijeni vaš trud i doprinos. Kao planer proizvodnje, bit ćete odgovorni za učinkovitu i preciznu izradu plana proizvodnje u proizvodnom odjelu.

grad osijek iz zraka
Pozitivni trendovi Grad Osijek bilježi najveći rast broja obrtnika

Svi su navedeni oglasi dostupni ovdje.


Izdvojeno

Reci što misliš!