Vijesti / Osijek

Aktualno s burze

Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: Traženi su sezonski radnici u Tommyju, Lidlu, Ini, Valamaru...

Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: Traženi su sezonski radnici u Tommyju, Lidlu, Ini, Valamaru...
Goran Kovačić/PIXSELL

Kako svake, tako su i ove sezone traženi radnici na brojnim lokacijama jadranskog priobalja

I na početku ovoga tjedna istražili smo aktualne oglase s burze za različita radna mjesta, usmjeravajući se ovoga puta prema ponudama sezonskih poslova na jadranskoj obali.

Kao što je poznato, na sezoni su najtraženija zanimanja u turizmu, ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Ipak, u posljednje se vrijeme nude i poslovi u velikim trgovačkim lancima koji uglavnom obuhvaćaju rad na blagajni te slaganje robe, a mogu se raditi ne samo sezonski, nego i tijekom cijele godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Među poslodavcima koji traže sezonske djelatnike je Tommy koji zapošljava prodavače te radnike na gastronomskom odjelu, odjelu ribarnice i odjelu pekarstva. Mjesta su na kojima se moguće zaposliti na navedenim pozicijama, između ostalih, Baška, Malinska, Rijeka, Vodice, Šibenik, Rogoznica, Makarska, Dubrovnik i Konavle, a od uvjeta se nude smještaj, naknada za terenski rad te plaćeni putni troškovi. Više je informacija dostupno na poveznici.

Okupili poslodavce U Osijeku uspješno održani Dani poslova HZZ-a

Jadranka Trgovina također zapošljava veliki broj djelatnika na obali, i to na Malom Lošinju te u prvom redu prodavače, odnosno blagajnike, poslovođe maloprodajnog sezonskog objekta i pomoćne prodavače u maloprodaji (studente). Od prijavljenih se kandidata očekuje jednogodišnje radno iskustvo, informatička pismenost te poznavanje barem jednog stranog jezika, dok poslodavac osigurava smještaj, putne troškove i jedan obrok dnevno. Oglas pogledajte ovdje.

Prodajne predstavnike i punjače polica traži Coca-Cola HBC u Istri i Kvarneru te na dalmatinskim otocima. Prijavljeni kandidati trebaju, između ostaloga, posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, a poslodavac pokriva troškove prijevoza iz mjesta iz kojega djelatnik dolazi. Početak je rada moguć do 1. srpnja, ovisno o odabranoj lokaciji, a više informacija pročitajte na poveznici.

Nakon tri mjeseca Osječani ponovo sjeli na terase kafića
ZID PLAĆA ILI PLAČA? Evo koliko u Hrvatskoj zarađuju suci, medicinari, učitelji, blagajnice, konobari...

U potrazi za sezonskim radnicima na istim lokacijama je i Lidl, nudeći smještaj, dva slobodna dana tjedno, smjenski rad, plaćene putne troškove, rad na puno radno vrijeme, mogućnost stalnog zaposlenja i ugovor na minimalno tri mjeseca. Oglas potražite ovdje.

Slagače polica u cijeloj Hrvatskoj, a ne samo na jadranskoj obali zapošljava Jamnica, no pod uvjetom posjedovanja vozačke dozvole B kategorije i vlastitoga vozila. Najboljim se djelatnicima osigurava mogućnost stalnog ostanka na navedenom radnom mjestu, dok se sezonskim radnicima nude dodatak za topli obrok, ali i prigodne nagrade. Više je informacija dostupno na poveznici.

Šetnja Osijekom srpanj 2023.
podatci fine za 2022. godinu Pogledajte kolike su prosječne neto plaće u 50 najvećih tvrtki s područja Osječko-baranjske županije

Veliki je broj traženih zanimanja i u turizmu, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, pa tako Valamar Riviera zapošljava sobarice, kuhare, konobare, animatore, recepcionare, slastičare i barmene u mjestima Poreč, Rabac, otok Krk, Dubrovnik, Rab i Makarska. Poslodavac osigurava smještaj, prehranu, mogućnost cjelogodišnjeg zaposlenja te plaću od minimalno tisuću eura u 'špici' sezone. Oglas potražite ovdje.

U potrazi za istim djelatnicima na lokacijama kao što su Bol, Brela, Tučepi i Starigrad je i tvrtka Bluesun Hotels & Resorts, nudeći također smještaj, prehranu i povrat putnih troškova. Od uvjeta koje kandidat treba zadovoljiti poželjno je poznavanje barem jednog stranog jezika. Više informacija istražite na poveznici.

konobar sezonac na moru
NEDOSTAJE RADNIKA Kolike plaće mogu očekivati sezonci? Kuhar 2800, konobar 1500, a pizza majstor 2000 eura

Konobare, kuhare, sobarice i slastičare traži kompanija Liburnia Hotels & Villas u Opatiji koja među glavnim uvjetima rada nudi i mogućnost stalnog zaposlenja. Uvjeti su koje kandidati trebaju ispuniti kako bi se tamo zaposlili poznavanje stranih jezika i završena srednja stručna sprema. Oglas je dostupan na poveznici.

INA Maloprodajni servisi zapošljavaju pomoćne radnike, kuhare, prodavače i konobare u raznim mjestima na moru kao što su Barban, Benkovac, Biograd na Moru, Blaca, Buje, Čavle, Čilipi, Drniš, Dubrovnik, Fažana, Galižana, Goričan, Ivanić-Grad, Kaštel Lukšić, Klis, Knin, Kupari, Labin, Lesišćina, Ljubešćica, Medulin, Motovun, Novalja, Opatija, Pag, Pazin, Plovanija i Poreč. Rok je prijave za navedena zanimanja 6. lipnja, a više je informacija dostupno ovdje.

grad osijek iz zraka
Pozitivni trendovi Grad Osijek bilježi najveći rast broja obrtnika

Posljednja je tvrtka koju ćemo navesti Martinis Marchi koja je pak u potrazi za šefom kuhinje, kuharom, grill majstorom, slastičarom i samostalnim 'a la carte' konobarom. Mjesto je rada Maslinica na otoku Šolti, a uvjeti su znanje minimalno jednog stranog jezika te iskustvo rada na traženim poslovima u odjelu hrane i pića. Poslodavac svim djelatnicima osigurava slobodne dane u tjednu, radnu odjeću, topli obrok te stimulativna primanja. Oglas potražite na poveznici.

oglasi za posao oglas burza ilustracija
Aktualno s burze Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: U građevini ukupno 80, a u ekonomiji 50 traženih radnih mjesta
oglasi za posao burza posao zapošljavanje zaposlenje
Aktualno s burze Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: Zapošljavaju Vodovod Osijek, Dom zdravlja Čepin, HŽ, Hotel Osijek...
oglasi za posao oglas burza ilustracija
Aktualno s burze Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: Traže se zaštitari, kozmetičari, frizeri, prodavači...

Ako tražite posao u Osijeku i okolici, pregledajte neke od naših dosadašnjih članaka s aktualnim oglasima ili pak posjetite poveznicu.


Izdvojeno

Reci što misliš!