Lifestyle / Ostalo

Okupili poslodavce

U Osijeku uspješno održani Dani poslova HZZ-a

U Osijeku uspješno održani Dani poslova HZZ-a
PR

Osim toga, ostali učenici srednjih škola aktivno su sudjelovali u razgovorima s poslodavcima te imali priliku sudjelovati u radionici ''Sezonski poslovi, sezonski izazovi'', gdje su mogli čuti osobna iskustva osoba koje već dugi niz godina rade na sezonskim poslovima

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u Osijeku, 8. veljače, uspješno su održani Dani poslova, nastavljajući tako niz događanja usmjerenih prema povezivanju nezaposlenih osoba s poslodavcima te poticanju zapošljavanja u ključnim sektorima hrvatskog gospodarstva.

Dani poslova u Osijeku okupili su 18 izuzetno uspješnih hrvatskih poslodavaca koji su se predstavili nezaposlenim osobama, studentima i učenicima srednjih škola. Posebno zanimljiva bila je prezentacija učenika Ugostiteljsko-turističke škole Osijek koji su demonstrirali pripremu koktela, što je naišlo na opće zadovoljstvo prisutnih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim toga, ostali učenici srednjih škola aktivno su sudjelovali u razgovorima s poslodavcima te imali priliku sudjelovati u radionici ''Sezonski poslovi, sezonski izazovi'', gdje su mogli čuti osobna iskustva osoba koje već dugi niz godina rade na sezonskim poslovima.

Dane poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje podržali su i predstavnici grada i županije - zamjenica gradonačelnika Grada Osijeka, Jasenka Crnković te zamjenik župana Osječko-baranjske županije, Josip Miletić.

Poslodavci su izrazili veliko zadovoljstvo cjelokupnim događajem te su uspostavili suradnju i zaprimili brojne životopise od osoba zainteresiranih za rad u nadolazećoj sezoni. Nakon Osijeka, Dani poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje održat će se u Sisku, 13. veljače.


Izdvojeno

Reci što misliš!