Vijesti / Regija

NOVA INTERNET PREVARA

Slavonac preko Interneta kupovao ulaznice za EURO pa ostao bez više stotina eura

Slavonac preko Interneta kupovao ulaznice za EURO pa  ostao bez više stotina eura
Sanjin Strukić/PIXSELL

Prodavatelj je od oštećenog tražio da mu unaprijed izvrši uplatu od više stotina eura (što je isti i učinio), nakon čega mu je obećao poslati navedene ulaznic

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, su jučer 26. lipnja od 55-godišnjaka zaprimili kaznenu prijavu za kazneno djelo Prijevare. Naime, kako piše brodsko-posavsak policija oštećeni je početkom svibnja putem online oglasnika stupio u kontakt i dogovorio kupnju sa osobom koja je nudila na prodaju dvije ulaznice za utakmicu Europskog nogometnog prvenstva.

"Prodavatelj je od oštećenog tražio da mu unaprijed izvrši uplatu od više stotina eura (što je isti i učinio), nakon čega mu je obećao poslati navedene ulaznice. S obzirom da ih oštećeni nije dobio, on je prijavio nepoznatog počinitelja za kazneno djelo Prijevare", piše policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijski službenici podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, te nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela.

Policija upozorava građane da ne nasjedaju na ovakve i slične vrste prijevara, te da ulaznice za utakmice kupuju od ovlaštenih prodavatelja kako bi se spriječile ovakve i slične prijevare.


Izdvojeno

Reci što misliš!