Vijesti / Regija

vinkovci

Biciklist prošao kroz crveno i naletio na policijski automobil

Biciklist prošao kroz crveno i naletio na policijski automobil
PIXSELL

Vozač bicikla je radi pružanja liječničke pomoći prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen

Jutros oko 6 sati  Vinkovcima, na raskrižju ulica Hrvoja Vukčića Hrvatinića, Ruđera Boškovića i Nikole Tordinca, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Policajac u službenom vozilu udario je biciklista.

"Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je 36-godišnjak upravljao biciklom krećući se kolnikom Ulice Nikole Tordinca. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Hrvoja Vukčića Hrvatinića i Ulicom Ruđera Boškovića, na kojem se prometom upravlja uređajima za davanje znakova prometnim svjetlima, biciklom je ušao u raskrižje, iako je na semaforskom uređaju za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo odnosno zabranjen prolaz. Uslijed opisanog, u središnjem dijelu raskrižja na njegovu bočnu stranu, prednjim dijelom udarilo je službeno policijsko vozilo kojim je upravljao policijski službenik PU vukovarsko-srijemske, a koji je u navedeno raskrižje ušao dok je na semaforskom uređaju za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo", izvještava vukovarsko-srijemska policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uslijed udara biciklist je odbačen na kolnik te je pritom lakše ozlijeđen. Liječnička pomoć ukazana mu je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.

Obavljenim alkotestiranjem obojice vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu.

Protiv bicikliste slijedi izdavanje obaveznog prekršajnog naloga, zaključuje policija izvješće.


Izdvojeno

Reci što misliš!