Vijesti / Osijek

NERADNI DAN

Svi naručeni na preglede u KBC Osijek na dan izbora dobit će novi termin

Svi naručeni na preglede u KBC Osijek na dan izbora dobit će novi termin
Ivica Benić/SiB.hr

Sukladno mogućnostima, dodijelit će im se novi termin što bliži izvornom terminu, odgovorili su nam iz osječkog KBC-a

Ministarstvo zdravstva dalo je preporuku zdravstvenim ustanovama da na dan parlamentarnih izbora 17. travnja, što je srijeda, organiziraju rad u svojim ustanovama kako bi se pacijentima omogućila planirana i potrebna zdravstvena skrb, a radnicima ujedno omogućilo ostvarenje biračkog prava.

"Pacijenti koji su naručeni, dana 17. travnja 2024. godine, na dijagnostičke i terapijske postupke i preglede bit će ponovno naručeni i obaviješteni o novim terminima. Sukladno mogućnostima, dodijelit će im se novi termin što bliži izvornom terminu. Prioritetnim, hitnim skupinama pacijenata bit će osigurana kontinuirana zdravstvena zaštita", rekli su iz Ravnateljstva KBC-a Osijek za SiB.hr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ministarstvo podsjeća kako je Državno izborno povjerenstvo (DIP) 21. ožujka 2024. izdalo priopćenje prema je dan provedbe izbora neradni dan, te poziva poslodavce da na dan provedbe izbora zastupnika u Hrvatski sabor, 17. travnja, organiziraju poslovni proces (smjenskim radom, u više timova ili slično., ovisno o prirodi posla), kako bi se omogućilo da zaposlenici koji rade na taj dan, ostvare svoje biračko pravo.


Izdvojeno

Reci što misliš!