Vijesti / Osijek

Ispravak navoda

Ispravak navoda objavljenih u tekstu Tinka kao škola za primjer

Ispravak navoda objavljenih u tekstu Tinka kao škola za primjer
Duško Jaramaz/PIXSELL

Sukladno Zakonu o medijima objavljujemo ispravak navoda

Na mail redakcije zaprimili smo zahtjev za ispravak navod a objavljenih u tekstu: Tinka kao škola za primjer: Deset posto od ukupnog broja učenika je s poteškoćama i to bez posebnog odjela.

Ispravak objavljujemo u cijelosti:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nadalje se događa kako N.N (podaci poznati redakciji) nije premješten u Centar Štark po preporuci Osnovne škole Tin Ujević već u Osnovnu školu Ljudevit Gaj gdje su utvrdili potpuno drugo od gore navedenog. N.N. je sada zadovoljno dijete, koje uči, pomaže mu se i ne stvara probleme. Čak se pojavila mogućnost da se N.N vrati u svoju matičnu školu za što smo za sada odbili jer bullying nije riješen. 

Nadalje, što se tiče samog teksta ispravljam te drago mi je ako "Uz asistente, ali i uz predan rad nastavnika, ne samo da uspijevaju uspješno svladati gradivo, već isto nastavljaju i nakon upisa u srednje škole." 

Ovime demantiram predan rad Učiteljice i stručne službe jer da je tako bilo N.N. bi pohađao matičnu školu.

Također demantiram sljedeći navod: 

 "... jest rad edukacijske rehabilitatorice koja redovito održava radionice s roditeljima i učenicima, a što u konačnici dovodi do socijalne empatije ostalih učenika u razredu prema svojim kolegama s teškoćama." Ako je tome tako to mi je drago ali navedena  gospođa je izjavila kako je "N.N. slučaj za Štark i da ima Downov sindrom.Socijalna empatija je valjda bullying druge djece prema N.N.?."


Izdvojeno

Reci što misliš!