Vijesti / Osijek

mađarici kazna

Policija izvijestila što stoji iza zaustavljenog mađarskog policijskog vozila

Policija izvijestila što stoji iza zaustavljenog mađarskog policijskog vozila
Čitatelj

Do nesreće je došlo kada je 33-godišnja strana državljanka udarila u vozilo osječkih registracija

Kasno sinoć izvijestili smo o mađarskom policijskom vozilu u Osijeku, a odmah smo zatražili i komentar PU osječko-baranjske. Unatoč različitim teorijama zavjere, razlog policijske intervencije bio je čisto tehničke prirode.

"Operativno komunikacijski centar policije Policijske uprave osječko-baranjske jučer je u 14,46 sati zaprimio dojavu da je u Svačićevoj ulici u Osijeku došlo do prometne nesreće dvaju vozila u kojoj je nastala materijalna šteta", kažu u PU.
 
Do nesreće je došlo kada je 33-godišnja strana državljanka, upravljajući vozilom mađarskih nacionalnih oznaka iz smjera sjevera prema jugu, udarila u vozilo osječkih registracija, kojim je upravljala 41-godišnjakinja, a koje se zaustavilo na kolniku ispred nje zbog gustoće prometa.

PROMETNA NESREĆA Policija u Osijeku zaustavila vozilo s oznakama mađarske policije?!

"Obje vozačice, koje su bile vezane i nisu bile alkoholizirane, nisu ozlijeđene u opisanoj prometnoj nesreći. Očevid su obavili policijski službenici Postaje prometne policije Osijek, a zbog izazivanja prometne nesreće stranoj vozačici je naplaćena kazna zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", stoji u dopisu.
 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!