Vijesti / Osijek

vrlo promjenjivo

Kreće promjena vremena, a nakon nedjelje vraćamo i zimske jakne

Kreće promjena vremena, a nakon nedjelje vraćamo i zimske jakne
Ivica Benić/SiB.hr

Prvi dani proljeća obilježeni su s puno sunca, a period pred nama donosi puno promjenjivog vremena

Proljetno vrijeme koje je proteklih dana izvuklo na ulice brojne, odlazi na (privremeni) odmor.

Vikend pred nama donosi znatnu promjenu vremena pa će već tijekom subote oblaci sakriti sunce i spustiti temperaturu. Prijepodne će u većem dijelu zemlje biti umjereno do pretežno oblačno, mjestimice s kišom, a lokalno je moguća i grmljavina. Popodne postupan prestanak oborine i razvedravanje sa zapada. U Slavoniji će puhati sjeverozapadni vjetar, a popodne će u većem dijelu unutrašnjosti okrenuti na jugozapadni. Temperatura neće prelaziti 15 stupnjeva, ali će nedjelja donijeti novu, kratkotrajnu, promjenu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugi dan vikenda podsjetiti će na dane iza nas pa će to biti prilika za šetnju gradom i uživanje u prirodi prije nego tjedan pred nama donese novu promjenu i pad temperature. Jutarnje će temperature pasti i na vrijednosti malo ispod nule pa ćemo vaditi zimske jakne. Ovakvo promjenjivo vrijeme potrajati će sve kraja mjeseca. 

Iako prave zime više ne bi trebalo biti, vremenska slika bit će sličnija vremenu u Londonu uz puno promjena kiša - sunce pa budite spremni s vašim odjevnim kombinacijama.


Izdvojeno

Reci što misliš!