Vijesti / Osijek

uhićen 40-godišnjak

U šumi kod Belog Manastira uzgajao marihuanu

U šumi kod Belog Manastira uzgajao marihuanu
PU osječko-baranjska

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 40-godišnjak počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ te je predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga i policijskim službenici Policijske postaje Beli Manastir, su 16. listopada uhitili 40-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje da se bavi neovlaštenim uzgojem marihuana s ciljem daljnje preprodaje.

Obavljenom pretragom doma i očevidom 17. listopada, u Belom Manastiru i šumskom predjelu između Šećerane i Branjinog Vrha, policijski službenici pronašli su i oduzeli 80 stabljika marihuane visine do 280 centimetara, više pribora i alata za zalijevanje, održavanje i branje stabljika, 70 grama svježe ubrane marihuane kao i opremu pripremljenu za skladištenje i sakrivanje marihuane. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 40-godišnjak počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ te je predan pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena kaznena prijava.  

Izvor: PU osječko-baranjska


Izdvojeno

Reci što misliš!