Vijesti / Osijek

na križanju Vatrogasne i Lipičke ulice

Teška prometna nesreća na Uskim njivama: Vatrogasci izvlačili vozača pomoću daske za fiksiranje

Teška prometna nesreća na Uskim njivama: Vatrogasci izvlačili vozača pomoću daske za fiksiranje
Vatrogasci Osijek

U sudaru su sudjelovala dva osobna automobila, Honda Civic i Volkswagen Passat

Na križanju Vatrogasne i Lipičke ulice jučer malo prije 13 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Prenosimo izvješće osječkih vatrogasaca koji su intervenirali.

"Operativno dežurstvo JVP Grada Osijeka u 12,52h primilo dojavu da sa dogodila prometna nesreća. Na intervenciju su upućena 2 vatrogasna vozila s 8 vatrogasaca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dolaskom na mjesto događaja potvrđujemo istinitost dojave, radi se o prometnoj nezgodi u samom raskršću u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila.

Na mjestu događaja postavljamo vozila na način da blokiramo promet i time osiguramo sigurnu radnu okolinu i koridor za interventna vozila, na mjestu događaja zatečena jedna ekipa HMP Osijek koja je obrađivala pacijenta iz osobnog vozila Volkswagen Passat  koje se nalazilo u samom raskrižju okrenuto u smjeru sjevera. Na vozilu uklonjene kleme sa akumulatora.

Drugo vozilo nalazilo se na istočnom kraku Lipičke ulice okrenuto u smjeru sjevera do same bankine. Radi se o vozilu Honda Civic. U vozilu se nalazio vozač, dolaskom druge ekipe HMP Osijek osoba je stabilizirana te je izvučena pomoću daske za fiksiranje kroz suvozačeva vrata, također na vozilu uklonjene kleme sa akumulatora."

Više detalja o samoj nesreći očekuje se u policijsom izvješću.


Izdvojeno

Reci što misliš!