Vijesti / Osijek

u rano nedjeljno jutro

Pijani Đakovčanin u Osijeku prošao kroz crveno i oštetio tri parkirana automobila

Pijani Đakovčanin u Osijeku prošao kroz crveno i oštetio tri parkirana automobila

Za počinjene prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 20 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci i 12 negativnih prekršajnih bodova

U nedjelju, 5. srpnja, u 6,45 sati u Osijeku, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do prometne nesreće došlo je na način tako što se 26-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova kretao osobnim automobilom te ušao u raskrižje  Županijske ulice i Ulice Ivana Gundulića kad je na semaforu za njegov smjer bilo aktivirano crveno svjetlo. Vozaču je utvrđena nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi od 1,58 grama po kilogramu.

Naknadno je utvrđeno da je u 6,35 sati u Osijeku, u Psunjskoj ulici, uslijed neprilagođene brzine oštetio 3 parkirana osobna automobila te je napustio mjesto događaja prometne nesreće. Vozač je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za počinjene prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 20 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci i 12 negativnih prekršajnih bodova.

Izdvojeno


Reci što misliš!