Sport / Rukomet

čeka se kazna

Nakon prekida utakmice reagirao i Nexe: "To nije bio fizički napad nego slučajnost"

Nakon prekida utakmice reagirao i Nexe:
Borna Jakšić/PIXSELL

U Našicama kažu kako je ovo bio jedan nesretan događaj koji je vrlo loš za hrvatski rukomet

Teška noć je iza RK Nexe i zasigurno nitko nije niti pomisliti mogao da će jučerašnja utakmica završiti prekidom u samoj završnici prvog dijela.

Naravno, to je odmah podiglo dosta medijske prašine i već se počelo špekulirati s disciplinskim mjerama i  pravorijekom kojega bi trebala donijeti disciplinska komisija HRS-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U iščekivanju službenog epiloga, cijeli slučaj koji je u potpunosti zasjenio veliki rukometni derbi i sjajnu atmosferu koju su stvorili navijači obje momčadi, prokomentirao je predsjednik kluba Josip Ergović.

"Maksimalno vjerujem Marku Bezjaku da nikakve namjere tu nije bilo. On je za delegata, gospodina Josića kojeg iznimno cijenim, zapeo ramenom dok je kao isključeni igrač koji je dobio dvije minute izlazio kroz prostor za izmjene. I tada je ramenom zakačio gospodina Josića, zbog čega mi je iskreno žao. Isto tako, htio bih naglasiti da Marko Bezjak tvrdi da u životu nikad ni na kog nije nasrnuo, i da nikad nikog nije fizički napao. To je igrač koji je osvajao Ligu prvaka, koji je dugogodišnji reprezentativac Slovenije i za kojeg svi koji ga poznaju tvrde da je vrlo blage naravi, tako da jednostavno on nije taj da bi nekog fizički namjerno napao. Ponavljam, taj događaj ne opravdava ništa. Iznimno mi je žao što se utakmica nije mogla nastaviti, a za sve dalje očekujemo odluku Hrvatskog rukometnog saveza", rekao je Ergović.

Dodao je i: "Nije dobro kada netko ide dolijevati ulje na vatru. Ovo je bio jedan nesretan događaj koji je vrlo loš za hrvatski rukomet i mislim da bi bilo fer da pokušamo smanjiti tenzije, a ne još nadolijevati ulje na vatru, i ti komentari nisu dobronamjerni. Htio bih naglasiti da zahvaljujem publici koja nas je fantastično bodrila, koja je uvijek naš osmi igrač. Hvala njima i svim simpatizerima i prijateljima kluba, i svima onima koji su nam slali pozive i poruke potpore."

Ergović kaže i kako po njemu to nije bio fizički napad nego je bila jedna slučajnost koja nije dobro završila. Kaže, sećom pa je, hvala Bogu, delegat zdrav. 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!