Sport / Rukomet

Na domaćem parketu

Mlada rukometna momčad Osijeka u petak dočekuje Zagreb

Mlada rukometna momčad Osijeka u petak dočekuje Zagreb
RK Osijek

Prilika je to ovoj mladoj momčadi da se okuša protiv takvog sastava, a gledateljima prigoda da uživaju u sjajnom rukometu

Najteža, a zapravo najlakša utakmica ove sezone. Tako otprilike možemo opisati susret koji očekuje rukometaše Osijeka u sklopu 5. kola Paket24 Premijer lige-Lige A. Naime, Osječani će na domaćem parketu Zrinjevca dočekati hrvatskog prvaka – momčad Zagreba. Dvoboj je na rasporedu u petak od 19 sati.  

Moslavina, Sesvete, Gorica pa Trogir. Redom su to protivnici koje su rukometaši Zagreba uvjerljivo svladali u proteklim kolima. Na koncu svake utakmice Zagrebaši su imali prednost od barem pet pogodaka razlike, a Moslavinu su svladali sa + 16. Pred Verajinom momčadi tako je najteži protivnik, ali vjerojatno i najlakša utakmica ove natjecateljske godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osječani na domaćem parketu dočekuju aktualnog hrvatskog prvaka u čijim su redovima reprezentativna imena. Prilika je to ovoj mladoj momčadi da se okuša protiv takvog sastava, a gledateljima prigoda da uživaju u sjajnom rukometu.

''Što reći o ekipi Zagreba, a da se ne zna. Najtrofejnija momčad naše lige dolazi u Zrinjevac. Nama je to zapravo najlakša utakmica za odigrati, utakmica u kojoj ćemo vježbati varijante za naredne oglede. Nastojat ćemo dati minutažu svim igračima da uživaju na parketu sa zvijezdama naše lige. Ovom prilikom pozivam gledatelje da dođu u što većem broju i pomognu našim rukometašima da pruže što veći otpor zagrebačkom sastavu'', izjavio je Osijekov strateg Frano Veraja.

A Verajini prvotimci svakako znaju prepoznati ovu priliku. Doduše, u konkurenciji i dalje nema ozlijeđenog Martina Lukca, ali ostali će svi biti na raspolaganju treneru. I to itekako motivirani.

''U petak dolazi nam iznimno atraktivan protivnik koji je prije svega nekoliko dana odigrao odličan susret u Ligi prvaka. Nama je ovo i više nego dobar motiv da damo sve od sebe, odnosno kako bi se reklo – da idemo na glavu i uživamo u ovakvom susretu'', dodao je Kuštrim Ninaj, desno krilo Osijeka.

Mlada momčad Osijeka protiv iskusnog Zagreba s reprezentativnim imenima. Bolji poziv ne treba. U petak svi putevi vode na Zrinjevac.


Izdvojeno

Reci što misliš!