Sport / Ostalo

Proteklog vikenda

Karate Akademiji Osijek sedam medalja na Kupu Hrvatske

Karate Akademiji Osijek sedam medalja na Kupu Hrvatske
PR

Članovi Karate Akademije Osijek pokazali su zavidnu formu te osvojili ukupno sedam medalja i osam plasmana za nastup za reprezentaciju Hrvatske na Balkanskom prvenstvu

Sedam medalja osvojili su članove Karate Akademije Osijek na Kupu Hrvatske te osam osvojenih plasmana za odlazak na Balkansko prvenstvo u Turskoj.

Dana 14.travnja u Zagrebu (Ivanja Reka) održao se Kup Hrvatske za mlađe uzraste u borbama i katama. Ovo natjecanje ujedno je bilo i kvalifikacijsko za odlazak na Balkansko prvenstvo koje će se održati u Turskoj (Istanbul) krajem petog mjeseca. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Članovi Karate Akademije Osijek pokazali su zavidnu formu te osvojili ukupno sedam medalja i osam plasmana za nastup za reprezentaciju Hrvatske na Balkanskom prvenstvu. 

Medalje za Karate Akademija Osijek osvojili su:

Zlato

Luka Mesić dječaci 11 g. +50 kg

Fran Vukmanić dječaci 13 g. -40 kg

Srebro

Ana Ivezić djevojčice 10 g. +40 kg 

Elena Šegavčić djevojčice 12 g. -35 kg 

Bronca

Niko Vuković dječaci 10 g. -40 kg 

Petar Erdeši dječaci 11 g. -35 kg 

Ante Ogrebić dječaci 12 g. -37 kg 

Korak do medalje ovaj put ostale su Josipa Ćuk (djevojčice 11 g. -32 kg). Josipa je prošla prvo kolo pobjedom, da bi u repasažnoj borbi za treće mjesto izgubila od nešto iskusnije protivnice te tako osvaja peto mjesto, što joj ujedno donosi i nastup na Balkanskom prvenstvu.

Iva Erdeši u kategoriji djevojčica 10 g. -30 kg gubi prvo kolo od pobjednice kategorije te kroz repasažne borbe ne dolazi do postolja. 

Iva napreduje iz treninga u trening i njezino vrijeme će doći kada bude bila još spremnija i bolja za velika natjecanja.

Ekipu na natjecanju vodili su glavni trener kluba i nacionalni trener kategorija U12&U14 Goran Mesić.


Izdvojeno

Reci što misliš!