Sport / Nogomet

Nova utakmica

MNK Osijek u petak dočekuje Uspinjaču na Zrinjevcu

MNK Osijek u petak dočekuje Uspinjaču na Zrinjevcu
PR

Domaćini pobjedom ne samo da osiguravaju ostanak u ligi, nego će izboriti i playoff budući da s bodovno izjednačenim Vrgorcem imaju bolji međusobni omjer

Ponovno nogometni dan u Osijeku! Nakon Opus arene, svjetla se reflektora sele u kultni Zrinjevac.

U petak, 15. ožujka u 20 sati počinje utakmica posljednjeg kola SuperSport hrvatske malonogometne lige u kojoj bijelo-plavi dočekuju suparnika iz Zagreba. Kako je Uspinjača u posljednjem kolu izgubila i teoretsku mogućnost ostanka u ligi, u ovoj utakmici pobjeda je jedini izbor.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Goste ne treba podcijeniti budući da su 9 od 11 bodova skupili upravo u drugom dijelu sezone u kojemu su remizirali s ''velikanima'' te pobijedili u zagrebačkom derbiju Futsal Dinamo. Svemu navedenom treba dodati da protivnik dolazi u potpunosti rasterećen te im je potencijalni pozitivni rezultat dostojanstveni oproštaj od elitnog društva.

No, dosta o protivniku. Domaćini pobjedom ne samo da osiguravaju ostanak u ligi, nego će izboriti i playoff budući da s bodovno izjednačenim Vrgorcem imaju bolji međusobni omjer.

S koje točno pozicije će se ići u doigravanje, ovisi i o ostalim rezultatima, no sjetimo se da bi nakon par godina lutanja između prvog i drugog ranga HMNL-a ponovili prošlogodišnji plasman u kojemu se ''provuklo'' makarsko Novo Vrijeme. Kako je i na vrhu tablice gužva, teško je prognozirati budućeg protivnika, no time se ne zamara trener Voldin koji navodi kako je sve u njihovim rukama i Zrinjevac u petak treba ostati neosvojen, kao i mnogo puta do sada.

Za sve gledatelje, uz ulaznicu, njihov generalni sponzor Kandit osigurao je besplatni poklon.


Izdvojeno

Reci što misliš!