Sport / Nogomet

težak poraz

Osijek pokosila crijevna viroza i brzi riječki vlak

Osijek pokosila crijevna viroza i brzi riječki vlak
Goran Kovacic/PIXSELL

Osijek je solidno krenuo u susret, ali su brojne pogreške obrane dovele do teškog poraza

Jutro uoči utakmice Osječane je probudila teška crijevna viroza koju je osjetilo 10-ak igrača. Kako je uoči utakmice rekao glasnogovornik kluba Mario Mihić, razmišljalo se čak i o odgodi utakmice, ali se na ista na kraju i odigrala.

Dobro je krenuo Osijek u utakmicu. Sigurni su bili na lopti Bijelo-plavi pa čak i prijetili preko Jugovića koji je dobro pucao nakon asistencije Nejašmića, ali je onda iz dvije greške obrane Rijeka povela i zaključila utakmicu. Oba puta strijelac je bio Hodža, a obrana Osijeka oba puta je zaspala na čelu s Malenicom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rijeka je nakon toga poletjela na terenu i nekoliko puta tresla vratnicu, ali se rezultat do kraja poluvremena nije mijenjao.

U drugom dijelu napravio je pet izmjena Zekić i pokušao promijeniti tijek igre, ali nije bilo balansa u igri pa je igra bila potpuno nepovezana, a Rijeka je mudro čekala i dočekala novu pogrešku. Pušić je prodao jednu loptu, sjurio se Fruk i dodao još jednom Hodži koji zabija za konačnih 3:0.

HNK Rijeka - NK Osijek Fotogalerija

Počela je tad jaka kiša na Rujevici, a Rijeka je imala još nekoliko prigoda no sudac je opravdano pokazao zaleđe pa se rezultat nije mijenjao.

Osijeku sad preostaje grčevita borba za četvrto mjesto, a već u petak na Opus Areni stiže Varaždin u utakmici u kojoj Osijek isključivo mora misliti na pobjedu. 


Izdvojeno

Reci što misliš!