Sport / Nogomet

IZJAVE TRENERA

Zekić nakon ispadanja iz kupa: "Težak dan za sve koji vole Osijek"

Zekić nakon ispadanja iz kupa:
Marko Lukunic (PIXSELL)

"Teško mi je govoriti, svjestan sam da će ozračje oko nas sad biti loše", rekao je nakon utakmice trener Osijeka Zoran Zekić

Lokomotiva je pobjedom 1:0 nad Osijekom prošla u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa. Gol za pobjedu zabio je Robert Mudražija u 51. minuti, ali glavni junak je golman 'lokosa' Zvonimir Šubarić kojeg su gosti razbranili i koji je osim nekoliko zicera skinuo i penal u 81. minuti Mierezu.

A nije pomoglo ni što su Bijelo-plavi od 61. minute imali igrača više. Razočarali su tako osječko nogometaši svoje navijače još jednom, ovaj put baš na 77. rođendan kluba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Težak dan za sve koji vole Osijek, za navijače, igrače, klub, za mene osobno. Nadali smo se proboju u polufinale, ali nismo uspjeli. Primili smo gol na način na koji ga nismo smjeli primiti, opet smo 'zaspali'. Imali smo i igrača više, stvorili smo četiri stopostotne šanse, a nismo iskoristili ni penal. Svaka čast vrataru Šubariću, čovjek nije dugo branio i onda ovako eksplodira. Teško mi je govoriti, svjestan sam da će ozračje oko nas sad biti loše", rekao je nakon utakmice trener Osijeka Zoran Zekić.

"Slična utakmica kao i u petak, čekala se suparnička pogreška, mi smo je dočekali i iskoristili smo je. Sretni smo i zadovoljni. Nakon isključenja Mersinaja bili smo pod pritiskom više od pola sata, ali Šubarić je bio naš veliki junak! Dočekao je priliku nakon ozljede Čavline, opet se potvrdila stara istina da dok jednome ne smrkne, drugome ne svane. Šubarić je izvrsno branio, skinuo je penal i još niz teških lopta i zavrijedio čestitke", rekao je trener Lokomotive, Silvio Čabraja.

Četfvrtfinale kupa: Lokomotiva - Osijek 1:0 Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!