Sport / Nogomet

dugo očekivani transfer

Čokaj više nije na čekanju: "Bijelo-plavi sad smo na istoj strani!"

Čokaj više nije na čekanju:
NK Osijek

Čokaj je stavio svoj potpis na ugovor i mogao bi zaigrati već ove subote kad u Gradski vrt stiže Rudeš

Nogometni klub Osijek završio je dugo očekivani transfer povremenog albanskog reprezentativca Enisa Čokaja.

Ovaj 24-godišnji igrač potpisao je ugovor do kraja sezone. Prvo će on na posudbu iz grčkog Panathinoikosa, a Osijek je ugovor odmah ugradio i klauzulu o otkupu i produžetku ugovora do ljeta 2026.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njegovim potpisom Zoran Zekić dobio je toliko željeno pojačanje u veznom redu. Čokaj bi prije svega trebao ubrzati igru Osijeka i donijeti nešto imaginacije i dodatnih golova i asistencija iz veznog reda. Sve to činio je u redovima Lokomotive prije nego je u transferu vrijednom milijun eura prešao u Grčku.

"Naravno da mi je drago. Sretan sam jer sam došao ovdje, želio sam da to bude i ranije, no morali smo sačekati da sve završi. Jedva sam dočekao prvi trening s novim suigračima i sada s još više želje iščekujem prvu utakmicu u dresu Osijeka. I da, zahvaljujem ljudima u Klubu na srdačnoj dobrodošlici", rekao je Cokaj.

 

"Zaista je Osijek jedan od najvećih klubova u Hrvatskoj, o tomu sam svakako razmišljao kada se pojavila ponuda koju sam brzo i prihvatio. Drago mi je da su me htjeli i bili dovoljno uporni da se sve završi na ovakav način, postignutim dogovorom. I meni je zadovoljstvo i sada se mogu posvetiti novim izazovima u karijeri. To me veseli", dodao je Čokaj.

Pojačanjima tu ne bi trebao biti kraj. Sportski direktor Jose Boto polako snima stanje momčadi i na radaru već ima nekoliko igrača koji bi mogli biti prava pojačanja. O njihovim imenima se zasad ne zna puno, ali je za očekivati kako će do konkretizacije posla doći u narednim danima.


Izdvojeno

Reci što misliš!