Sport / Nogomet

cjelodnevno igranje

Krenule prijave za 37. po redu Zimko

Krenule prijave za 37. po redu Zimko
PR

Od 26.12. kreće cjelodnevno igranje malog nogometa, od jutarnjih sati lopta će se kotrljati parketom Zrinjevca

I ove godine malonogometna zimska čarolija trajat će na parketu dvorane Zrinjevac. Malonogometni turnir Zimko, 37. po redu, ponovno će okupiti brojne haklere iz regije koji će pokušati dokazati da su baš oni najbolji s loptom u nogama.

Od 26.12. kreće cjelodnevno igranje malog nogometa, od jutarnjih sati lopta će se kotrljati parketom Zrinjevca, a igrači i od ove godine i igračice odmjerit će snage u čak 12 kategorija. Novosti su osim povratka na sistem igre po grupama u svim kategorijama i uvođenje kategorije curica, U12, U13 i U14 te promjena sistema igre u kategoriji seniora, s dosadašnjih 4 + 1 igrat će se 5 + 1 što turnir približava amaterima i rekreativcima koji su i najveći udio u natjecateljima, a ovogodišnji osvajač odnijet će nagradu u iznosu 3.000,00 €.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao i svake godine organizator je pripremio dosta iznenađenja za publiku, od raznih nagrada i tombola do zanimljivih igara koje će u ovo blagdansko doba dodatno začiniti razonodu i zabavu u Zrinjevcu.

Kategorije na Zimku 2023 Favbet:

Prijaviti se možete u trgovini Salasport.hr, Županijska 20 radnim danom od 09:00 do 19:00 sati i online na email [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!