Sport / Nogomet

treća liga

Belišće: Navijači pogodili skupljača lopti bakljom, jedan navijač pretrpio tešku ozljedu šake

Belišće: Navijači pogodili skupljača lopti bakljom, jedan navijač pretrpio tešku ozljedu šake
NK Belišće Facebook

Susret je obilježio incident s pirotehnikom koja je izazvala veliki strah kod jednog skupljača dok je jednom navijaču ozlijeđena ruka

Nogometaši Belišća i Dugog sela susreli su se jučer u susretu trećeg ranga hrvatskog nogometa. Podijelili su bodove domaći koji tako nisu uspjeli doći do prve domaće pobjede ove sezone, ali je susret nažalost obilježio nesretan događaj oko kojeg se oglasilo i NK Belišće.

"Današnja utakmica, nažalost je postala poprište opasnosti zbog nepromišljene uporabe pirotehnike od strane nekih navijača. Želimo izraziti duboko žaljenje zbog ozljeda koje su proizašle iz ovog incidenta", navode iz kluba i dodaju kako su posebno pogođeni vidljivom uznemirenošću i strahom malog sakupljača lopti, koji bi trebao uživati u ljubavi prema igri.

"Nažalost, udarac rakete u glavu ostavio ga je vidno uplašenog i uplakanog, a na svu se sreću nije suočio s ozbiljnijom ozljedom. Također, šaljemo i iskrenu podršku ozlijeđenom navijaču Barabera koji je pretrpio tešku ozljedu šake", stoji u njihovoj objavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Putem svoje Facebook stranice apeliraju na sve navijače da promisle o posljedicama svojih postupaka i odgovorno se ponašaju na sportskim događanjima. Pirotehnika nije igra, već ozbiljna prijetnja sigurnosti svih prisutnih navode oni.

"Neka ovaj incident posluži kao podsjetnik da je sigurnost uvijek na prvom mjestu. Želimo da sportski duh prevlada, te se nadamo da će se ovakvi događaji ubuduće izbjeći", zaključak je Belišća.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!