Sport / Nogomet

težak poraz

Zekić moli za strpljenje, navijači kipte na suđenje: "Sramota! Do kad će klub šutjeti?!"

Zekić moli za strpljenje, navijači kipte na suđenje:
Luka Stanzl/PIXSELL

NK Osijek nije se dobro proveo u Gorici i teško je poražen s 3:0

Teško je prihvatiti činjenicu da je Osijek u Velikoj Gorici uvjerljivo izgubio, a da većim dijelom susreta ništa nije ukazivalo da bi utakmica mogla dobiti takav epilog. Ipak, sve što je moglo krenuti po zlu se i dogodilo na terenu, pa je domaćin osvojio bodove i mogao slaviti sa svojim navijačima.

Dosta je nakon susreta bilo primjedbi na sudačke odluke, a i navijači Osijeka ne skrivaju ljutnju odlukama u najblaže rečeno, spornim situacijama…

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ima netko tko se time bavi i tko bi to trebao analizirati i dati neki svoj sud o svemu. No, ako se i pokaže da su sudačke odluke bile pogrešne, ništa nam to neće vratiti. Osobno nemam vremena trošiti na to, nego analizirati sebe i svoju momčad. Prvenstvo je dugačko i dosta izjednačeno, bit će još puno ovakvih utakmica koje će se lomiti na nečiju stranu. Danas je otišlo u korist Gorice i čestitam im. Mi se moramo već od sada pripremati za Hajduk i ispravljati svoje pogreške. Znam da to nije popularno reći, ali sam ipak zamolio za malo strpljenja za neke stvari budući da se previše toga izdogađalo u momčadi. Dečkima treba podrška i nadam se da ćemo im svi zajedno pomoći i da ćemo izgledati puno bolje nego danas", zaključio je Zoran Zekić.

HNK Gorica  - NK Osijek 3:0 Fotogalerija

Postoji li netko tko se bavi time ostaje za vidjeti budući se zasad iz NK Osijeka nitko nije oglasio. Istovremeno, navijači Osijeka bjesne na društvenim mrežama i zazivaju reakciju.

"KLUB MORA REAGIRATI.... 2 ČISTA PENALA NIJE SUDIO... DO KADA ĆE SE TRPITI OVAKVO SUĐENJE", samo je jedan od komentara.

"NK Osijek do kada će se šutiti na ovaj lopovluk HNSa i sudačke organizacije? Kako možete šutiti na toliku količinu nepravednih odluka prema klubu? Sramota..."

"Oce se sad netko od ove nase uprave u odlasku (ako Bog da) javiti i komentirati sudenje ili ce i dalje sutjeti ko p...."

HNK Gorica  - NK Osijek 3:0
Repovi I nakon Dinama ista priča. Osijek ponovo uništio sudac?!

"Suci lopovi, ali Osijek isto također na žalost dosta loš. Ajmo na Hajduk"

"Ajd nemojte sad past nakon ovog sudačkog masakra. Da mi je doživiti da se vuku repovi nakon utakmice radi sudačkih odluka nama u korist."

mario zebec sudac
traže reakciju kustića NK Osijek: "Nakon još jedne predstave u režiji sudaca srušen je i posljednji most povjerenja!"

Podsjetimo, NK Osijek je na suđenje reagirao nakon susreta protiv Dinama i zatražio reakciju predsjednika saveza Marijana Kuštića koji se niti jednom riječju nije oglasio, a NK Osijek se utišao. 
 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!