Sport / Nogomet

Repovi

I nakon Dinama ista priča. Osijek ponovo uništio sudac?!

I nakon Dinama ista priča. Osijek ponovo uništio sudac?!
Luka Stanzl/PIXSELL

Do kad? Osijek masakrirali u Gorici, sudac se smijao navijačima

Duje Strukan ponovo je došao u žižu javnosti nakon današnjeg susreta u Gorici. Dva penala i poništen gol bili su dovoljni za gnijev javnosti.

Osijek nije odigrao utakmicu za pamćenje, ali će se pamtiti suđenje dalmatinskog suca koji se u jednom trenu i nasmijao navijačima Osijeka na njihove povike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvo je Strukan bio pozvan pogledati VAR nakon kontakta nad Mierezom  ali je odlučio kao nije bilo govora o najstrožoj kazni iako je većina javnosti na anketama na portalima jasno rekla kako se radi o najstrožoj kazni. Nakon toga je na početku drugog dijela poništio gol Miereza iako se čini kako zaleđa uopće nije bilo.

Vrhunac loših procjena bilo je čisto igranje rukom igrača Gorice i lakonsko odmahivanje rukom Strukana.

HNK Gorica  - NK Osijek 3:0 Fotogalerija

Puno buke dignuti će se nakon ovog susreta, a na upravi Osijeka je hoće li inzistirati na pravdi i pravednosti. Stručnjaci će zasigurno naći opravdanje za ove odluke suca, ali dojma smo kako je sve moglo biti i drugačije da su neki drugi klubovi u pitanju.

Tijekom utakmice kapetan Osijeka Vedran Jugović poručio je sucu: "Pričati ćemo nakon utakmice". I uistinu, imat će se o čemu pričati...

 


Izdvojeno

Reci što misliš!