Sport / Nogomet

osijek-hajduk 0:0

Bjelica nakon nule u derbiju: ''Ostaje žal za izgubljena dva boda"

Bjelica nakon nule u derbiju: ''Ostaje žal za izgubljena dva boda

Dosta je uzbuđenja viđeno na travnjaku, uz pogrešne sudačke prosudbe, provjere u VAR sobi i poništenja ranije donijetih odluka…

Osijek je, gledajući sve ono što se događalo na terenu, bio bliže preostalim bodovima u odnosu na goste iz Splita. No, ipak je završilo bez pogodaka 0:0, budući da su neke vrlo izgledne prilike ostale neiskorištene, što se posebno odnosi na prvo poluvrijeme ovoga derbija.

"Ni drugi puta protiv njih nismo iskoristili jedanaesterac i ostali smo na neriješenom rezultatu. Isto tako, imali smo puno izglednije šanse nego Hajduk, oni ih zapravo i nisu imali, tako da nam zapravo u tom smislu nije bilo ni teško biti bolji. Stvorili smo tri-četiri vrlo izgledne situacije pred njihovim vratima, plus taj penal. Možemo biti zadovoljni igrom, borbom, disciplinom na terenu, protiv respektabilne momčadi u koju je puno uloženo, a mi smo ih praktički ostavili bez pravog udarca na gol. Ostaje žal za izgubljena dva boda", ali idemo dalje, rekao je Nenad Bjelica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dosta je uzbuđenja viđeno na travnjaku, uz pogrešne sudačke prosudbe, provjere u VAR sobi i poništenja ranije donijetih odluka…

"Ponovit ću, imali smo tri, četiri jako dobre šanse. Mierez na samom početku, Kleinheisler u dva navrata, naravno i kazneni udarac, još neka opasna ubacivanja. Bili smo bliže golu, ali to je nogomet. U drugom dijelu, Mierez je mogao zabiti iz one situacije u petercu, jako dobra je bila prilika Bohara, pa na kraju i taj blokirani udarac Fiolića. S druge strane, u defanzivi smo stvarno odigrali dobro, veliki komplimenti idu Grgiću, Braliću, Lončaru i Cheberku, ali i svima ostalima. Moramo nastaviti raditi i pripremati za sljedeću utakmicu", zaključio je Bjelica.

Osijek - Hajduk Fotogalerija

 

Standings provided by SofaScore LiveScore


Izdvojeno

Reci što misliš!