Sport / Nogomet

velika pobjeda

Osijek slavi! Pao je Dinamo!

Osijek slavi! Pao je Dinamo!
Davor Javorović/Pixell

Veliki derbi odigrali su Osijek i Dinamo u Gradskom vrtu

Puno tempa, trke i snage vidjeli smo danas u Gradskom vrtu na obje strane. Prštalo je sve od duela pa je Duje Strukan sudio brojne prekršaje što je malo iziritiralo trenere na obje strane.

Osijek je krenuo snažno kao i u svakoj utakmici od kad je na klupi Nenad Bjelica. Kako je i sam najavio, njegovoj momčadi je apsolutno svejedno tko je s druge strane ako je njegova momčad na visokom nivou.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prvom dijelu nismo vidjeli puno pravih prigoda pred golom Livakovića, tek nekoliko lakših iskušenja dok je Ivušić u dva navrata bio itekako blizu kapitulacije, ali su srećom napadači Dinama bili neprecizni. Posebno blizu gola bili su Mislav Oršić iz slobodnog udarca te Jakić u samoj završnici kad je prepucao gol kad su svi već vidjeli siguran pogodak.

Osijek - Dinamo Fotogalerija

Drugi dio Osijek je ponovo krenuo snažno i tražio je pogodak do kojeg je i stigao 54. minuti. Sjajno su kombinirali Silva i Mierez koji poslužuje Marina Pilja, a on ljevicom precizno pogađa za 1:0. Nije tu Osijek stao, ali je i Dinamo dodao gasa pa su imali i sjajne prigode preko Ivanušeca kojem brani Ivušić, a zatim i Ademia, ali je još jednom siguran golman Osijeka.

Kad je Dinamo bacio sve karte u napad, Osijek je povukao jednu kontru, Silva je izborio korner iz kojeg ubacuje Jurčević, na drugoj stativi skače Mihael Žaper i to je velikih 2:0.

Do kraja nije bilo prigoda, Osijek slavi i približava se Dinamu na tri boda i kreće velika bitka za prvaka Hrvatske!


Izdvojeno

Reci što misliš!