Sport / Nogomet

osijek bez marića, rijeka bez čolaka

Osijek u novom derbiju gostuje na Rujevici

Osijek u novom derbiju gostuje na Rujevici
Goran Kovacic/PIXSELL

U petak u ranijim jutarnjim satima Bijelo-plavi su otputovali za Rijeku gdje ih u subotu očekuje drugi uzastopni derbi u državnom prvenstvu

Umjesto klasične press konferencije uoči polaska na put, trener Ivica Kulešević dao je izjavu za medije, prije svega naglasivši da očekuje još jednu tešku utakmicu protiv neupitno kvalitetnog domaćina koji je bodovno izjednačen s našim prvoligašem. 

"Utakmica protiv Dinama je prošlo svršeno vrijeme i volim živjeti tako da nam je sljedeća utakmica najvažnija na svijetu. Svakako moramo biti na svom maksimumu da bi donijeli nešto iz Rijeke", rekao je Ivica Kulešević.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kulešević ovom prilikom neće moći računati na prvog strijelca Marića što je, kako je rekao, Osijeku veći hendikep nego izostanak Čolaka na suprotnoj strani.

"Imamo dovoljno kvalitete i veliki roster i nadam se kako ćemo odigrati jako dobru utakmicu pa ćemo vidjeti", dodao je Kulešević koji ima nekoliko solucija.

Tako Kulešević dvoji između Špoljarića, Lončara i Pilja ovisno o formaciji koju će izabrati ta derbi susret. Zasigurno u toj utakmici neće biti ni Bočkaja koji se još oporavlja od ozljede zarađene u susretu protiv Intera.

Odlučuje individualna kvaliteta

Susret na Rujevici nije presudan za konačan plasman, no rezultatski je svakako vrlo bitan, posebice jer se sastaju izravni konkurenti. Osječki je kormilar napomenuo da će njegovi izabranici morati biti na svom maksimumu da bi se kući vratili zadovoljni, dodavši da će na kraju ipak odlučivati individualna kvaliteta.

Susret Rijeke i Osijeka na rasporedu je u subotu od 17 i 30 sati.


Izdvojeno

Reci što misliš!