Sport / Nogomet

kuletu za rođendan

Osijek protiv Rijeke traži isključivo tri boda

Osijek protiv Rijeke traži isključivo tri boda
Goran Kovacic/PIXSELL

Trener NK Osijeka prije nekoliko dana proslavio je 50. rođendan, a kao čestitka zasigurno bi mu godila tri boda protiv Rijeke.

Osijek je poražen u Maksimiru, a publika je, s pravom, nezadovoljna kao i sami trener koji je priželjkivao pozitivan rezultat protiv Dinama.

"Poslije poraza nema ništa dobro, ali nema plakanja. Pripremamo se za sljedeći dvoboj jer je prva sljedeća najvažnija. Sama tablica i suparnik koji nas čekaju govore kako su bodovi neophodni i nama i njim", rekao je optimistični Kulešević.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rijeka je tijekom tjedna s izmiješanim sastavom tijekom tjedna lakoćom slavila u Kupu protiv Belupa pa će u Osijek doći odmorni i spremni za bitku.

U momčadi Osijeka izostati će kartonirani Mile Škorić, ali se u kadar vraćaju Lopa i Silva nakon kazne odrađene u proteklom kolu, a spreman bi trebao biti i Šorša dok se Bočkaj polako vraća i mogao bi dobiti pokoju minutu u nedjeljnom dvoboju.

Kulešević je istaknuo kako dio igrača Rijeke dobro poznaje s obzirom da im je bio trener za vrijeme njegovog mandata dok je bio u Rijeci B.

Osijek će u dvoboju protiv Rijeke morati preuzeti dodatni rizik, ali to neće ovisiti samo o Kuleševiću već i o samoj momčadi i načinu kako će ući u susret.

"Sigurno je kako nećemo ići grlom u jagode. Respektiramo Rijeku, a na kraju je bitna pobjeda", rekao je Kulešević.

Dodajmo i kako će kapetan na današnjem susretu biti Ante Majstorović. Utakmica je na rasporedu od 15 i 30 sati u Gradskom vrtu.


Izdvojeno

Reci što misliš!