Istražujemo: kako napraviti dobar čvarak
Nekad su se bacali, a danas se smatraju vrhunskom delicijom. Čvarci su postali želja svakog nepca i za taj se užitak skupo plaća. Zagrepčani ih kupuju po cijeni od 120 kuna po kili, a u Slavoniji su duplo jeftiniji.
Zato su oni s poduzetničkim duhom pokrenuli dobar biznis. Momci s kojima smo razgovarali svakodnevno pripreme na stotine kila sala za topljenje.
Opširnije u prilogu RTL televizije:
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Ljetno računanje vremena bit će na snazi do 29. listopada 2023.
-
Prvi dani proljeća obilježeni su s puno sunca, a period pred nama donosi puno promjenjivog vremena
-
Policija je brzo reagirala i odradila izvide utvrđivanja kaznenog ili prekršajnog djela
SiB.hr
Izdvojeno
-
Trenutno su otvorene menadžerske i inženjerske pozicije, kao i niz radnih mjesta u operacijama, opskrbnom lancu, financijama i ljudskim resursima
-
Uskoro se očekuje i postavljanje samog naziva na moćnu LED fasadu stadiona
-
Stadion na Pampasu u samoj je završnici izgradnje, a ovih dana uređuju se završni detalji
-
Svoje usluge nude na internetu ili na ulici. Većina njih se bavi najstarijim zanatom kako bi preživjele. Pokazalo je to istraživanje Instituta Ivo Pilar. Uz to, seksualne radnice nuđenje svojih usluga doživljavaju kao posao i zato traže svoja radnička prava
Reci što misliš!