Istražujemo: kako napraviti dobar čvarak
Nekad su se bacali, a danas se smatraju vrhunskom delicijom. Čvarci su postali želja svakog nepca i za taj se užitak skupo plaća. Zagrepčani ih kupuju po cijeni od 120 kuna po kili, a u Slavoniji su duplo jeftiniji.
Zato su oni s poduzetničkim duhom pokrenuli dobar biznis. Momci s kojima smo razgovarali svakodnevno pripreme na stotine kila sala za topljenje.
Opširnije u prilogu RTL televizije:
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Ulica izuzetno važna za promet u gradu otvara se za promet već ovoga utorka
-
Zbog sve češćih slučajeva kršenja pravila odijevanja, škola radi na novom kodeksu koji će propisati jasnija i stroža pravila
-
56-godišnji policijski službenik izvan službe, pod utjecajem alkohola od 1,48 g/kg, upravljao je svojim osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka
SiB.hr
Izdvojeno
-
David je pomoću live streaminga prikupio gotovo 500 eura za pomoć Udruzi ”Krijesnica”, a kosu darovao u Zadar
-
Mihaela je bila sportašica i studentica prava. Umrla je u srijedu navečer hicem iz službenog pištolja 27-godišnjeg policajca s kojim je bila u stanu
-
Ponekad vam se čini da mamurluk traje dva dana, a nekad se probudite s osjećajem da niste pili. Međutim, ni jedno ni drugo nije pravi pokazatelj koliko je zapravo alkohola u vašem organizmu
-
Prošlo ljeto u Europi zbog vrućina je umrlo 60 tisuća ljudi. A već se najavljuje da će iduće ljeto biti još gore, kako u Europi, tako i kod nas u Hrvatskoj
Reci što misliš!