Promo

budi jedan od dobitnika

“Kreni na put oko svijeta” uz Favbet novu promociju i budi jedan od osvajača glavne nagrade koja će ti pomoći u putovanju

“Kreni na put oko svijeta” uz Favbet novu promociju i budi jedan od osvajača glavne nagrade koja će ti pomoći u putovanju

Za sudjelovanje u promociji, korisnik se mora prijaviti u promociju te skupiti najmanje jedan bod

FAVBET, kao međunarodna tvrtka za igre na sreću i usluge klađenja, svoje vjerne igrače i pratitelje razveselit će novom proljetnom promocijom naziva “Kreni na put oko svijeta” koja započinje 11. ožujka, a završava 7. travnja 2024. u ponoć. Brojni sudionici nagradne igre imat će mogućnost osvajanja tjednih, ali i vrijedne glavne nagrade koja će se dodijeliti na kraju promocije u travnju.

Moguće je osvojiti mnoge atraktivne i zanimljive tjedne nagrade poput PS5 + 1 game, Xiaomi E-scooter, Nintendo Switch, VR glasses i brojne druge, a najsretnijeg igrača očekuje i glavna nagrada quad, odnosno buggy koja će biti dodijeljena na kraju promocije u travnju. Uz tjedne nagrade također će se na tjednoj bazi dodjeljivati bonusi primjerice, oklade bez rizika, besplatne vrtnje i slično. Favbet svojim postojećim, ali i budućim igračima uvijek želi omogućiti nova, uzbudljiva iskustva u domeni zabave i igre, te se uvijek trudi vrijedno nagraditi svoje vjerne pratioce, a upravo tome u prilogu idu ove korisne i zanimljive nagrade.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za sudjelovanje u promociji, korisnik se mora prijaviti u promociju te skupiti najmanje jedan bod. Svaki sudionik promocije koji skupi najmanje deset bodova može osvojiti bilo koje mjesto te biti jedan od 10 dobitnika svaki tjedan. Jedan bod jednak je minimalnom iznosu oklade na koju se primjenjuju uvjeti promocije koji su vidljivi na Favbet službenim stranicama.

Primjerice, ako sudionik uplati okladu u iznosu od 10 EUR, na koju se primjenjuju uvjeti promocije, sudionik osvaja jedan bod. Svaka Vaša oklada, odnosno listić, koji odgovara uvjetima promocije, dijeli se s 10 EUR, ako iznos oklade, odnosno listića, naravno, premašuje navedenih 10 EUR. Naprimjer, oklada, listić u iznosu od 20 EUR ostvaruje 2 boda.

Svi igrači promociju će moći iskoristiti putem mobilne aplikacije i putem službene web stranice favbet.hr. Za casino igre također je potrebno proigrati minimalno 10 EUR za 1 bod.

Korisnik će bodove osvojene tijekom cijelog razdoblja promocije moći vidjeti u tablici u odjeljku "Rezultati" na stranici promocije. Tablica će se ažurirati svakih 10 minuta.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.


Izdvojeno

Reci što misliš!